Trakonya ile tanışma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mctymn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar 2006 yilinda marmaris turuncta ilk tuttugum dil baliginin ardindan gelen bu teakonya yuzunden 3 gun hastanede yattim.

Tekne turundayken olta sallayayim dedim tekne turuncta mola vermisti hay vermez olaydi once dil baligi ardindan bu geldi bilerek elle tuttamadim tipi cirkin oldugu icin agzindaki igneyi cikartirken yan dondu ve sag elimin orta parmaginin tirnak dibine ignesi girdi ve 2 dk icinden sizlamaya basladi kaptana seslendim o da eyvah dedi. Ambulans jet hiziyla geldi hemen o parmaga alerji igneleri yapildi ve 3 gun hastanede serum yedim.

Acisini soyle tarif ediyorum abartmadan tirtikli rambo bicagini elinizi tam ortasindan sokmuslar ve ceviriyorlar bu kadar.

Yillar gecmesine ragmen elim halen şiş odem olustu ve gecmiyor

Bak orta parmaga tam oraya denk getirdi namussuz

3.gunun sonunda sargili elle tekrar gittim yeminle tek elle olta salladim ayni yerden denk getiremedim

Kisasa kisas yapacaktim

Benim de tanışmam şöyle olmuştu; Limanda kayalıklarda at-çek yaparken bu atladı bu zat'ı muhterem, zehirli olduğunu biliyorum lakin suya nedense geri salacağım tuttu, tutmaz olaydı!
Hayvana zarar vermemek için sağ ayağımla fazla bastırmadan yere sabitleyip diğer yandan sağ elimle de sahteyi ağzından çıkarmaya çalışıyorum. Ayağımla fazla bastırmadığım için ani bi' hareketle sıyrıldı ve o esnada orta parmağımı vurdu işte..
Artık gelirse hiç acımıyorum, kayalıklarda oltayı hızlıca sallandırıp düşmesini sağlıyor ve kedilere sesleniyorum, gelip alsınlar diye, kedilere enteresan şekilde bi'şey olmuyor, yiyiyorlar ve ben de bi' nebze olsun intikamımı almış oluyorum!

Büyük geçmiş olsun, geçen yıl beni de sokmuş ve hemen hastaneye gitmeme rağmen çektiğim acıyı unutamıyorum. Kolumu kesseler razı olacak kadar acı veriyordu, sıcak su iyi geliyor ağrının şiddetini azaltıyor, tüm gece sıcak suyun altına tutmuştum elimi. Bi' kaç hafta da elim şiş kalmıştı. 🙁
Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun.

Arkadaslar 2006 yilinda marmaris turuncta ilk tuttugum dil baliginin ardindan gelen bu teakonya yuzunden 3 gun hastanede yattim.

Tekne turundayken olta sallayayim dedim tekne turuncta mola vermisti hay vermez olaydi once dil baligi ardindan bu geldi bilerek elle tuttamadim tipi cirkin oldugu icin agzindaki igneyi cikartirken yan dondu ve sag elimin orta parmaginin tirnak dibine ignesi girdi ve 2 dk icinden sizlamaya basladi kaptana seslendim o da eyvah dedi. Ambulans jet hiziyla geldi hemen o parmaga alerji igneleri yapildi ve 3 gun hastanede serum yedim.

Acisini soyle tarif ediyorum abartmadan tirtikli rambo bicagini elinizi tam ortasindan sokmuslar ve ceviriyorlar bu kadar.

Yillar gecmesine ragmen elim halen şiş odem olustu ve gecmiyor
Geçmiş olsun. Eliniz İnşallah iyileşir.

Geçmiş oldun. Bildiğim kadarı ile trakonyanın etkisi-şiddeti kişiden kişiye değişebiliyor. Üsküdar da Şemsipaşa cami önünde tüm uyarılarına rağmen biri tutmuştu, evet iğnesi batmıştı adama ama reaksiyon olmamıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bütün trakonyazedelere geçmişler olsun. Henüz tanışmadım tanışmakta istemem. Simaen tanıyoruz kendisini okadar

ACI VE DRAMATIK bir hikaye

Anadoludan istanbula garibanin biri calismaya gelir cebinde 10 tl para galata koprusunun ustunde yatarken (otel parasi yok sabah olunca is basi yapacak) gider o son parasinin 2 tlsiyle olta alir el oltasi suya atar balik gelir baligi dusurur asfalta balik oynarken bunun sag sol elini her yerinden sokar o esnada orada musteri bekleyen ayaginda terlikli taksicide ayagiyla ustune basayim derken baligin onuda sokar ve solugu taksim ilk yardimda alirlar.

Ben bu baligin tum kıvrımlarini ezberledim geldimi misinayi keser atarim.

Bende dragonya yakalar yerim 🙂 tadida çok lezzetlidir son zamanlarda bizim burda bir hayli fazla çıkar oldu günde 4-5 adet illa oltama ziyaret eder.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back