Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trofe Çupralar..(01.08.2010)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili Erdal tebrikler,
seni ve ekibinizi kutlarım,harika balıklar almışsınız.

Benim hayalimdede sanırım iki üç balık kaldı.Bir levrek,iki sinarit,üç karagöz...haa akya falan saymıyım işi uzatmıyım şimdi :)

Ancak ilk hedefim Levrek,umarım buda olacak.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Erdal,,akyakada internet le uğraşmadığımdan siteye uzun zamandır giremiyordum ,bugün bir günlüğüne İzmire geldim ,ve siteye girer girmez senin çipuralarınla karşılaştım...tekrar kutlarım ,,başarılı avlarının devamını dilerim....

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Maşallah muhteşem çupralar almışsınız tebrik ederim abi:) Başarılı avlarının devamını bekliyoruz heyecanla şansın her daim açık olur İnşallah. Kaçan balık büyük olmuş ama en azından o boyda bir hayvanın da orada yaşadığını bilmek ayrı bir heyecan insanı devamlı kamçılayan bir olay:)
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim Selahattin.Sanırım şanslı günlarimden birini yaşadım.Kaçan balık hakikaten az rastlanabilecek bir boydu.Halen gözlerimin önünde süzüle süzüle derinlere gidişi.Ama dedikya Kısmet;Belkide yakın zamanda daha irisini livara atacağım.Öyle bir his var içimde.:)
Daha güzel avların kısmetin olması dileklerimle:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
erdal muthiş alyanaklar tebrik ederim bölge dalmaya musaitmi.
Çok teşekkür ederim Nejat abi.İnşallah daha iyileri hepimize rasgelir.:)

Avlandığımız yer derinlik nedeniyle dalışa müsait değil.En azından benim 25metrelerde avlanabilme yeteneğim yok.Daha önce bu bölgeye yakın daha sığ yerde dalış yapmama rağmen hiç çupra görmedim.Sanırım bölgenin özelliği olmalı.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Yıllık izne çıkan bana,bu izni bu raporla zehir eden ekibi kınıyorum :D
tebrikler arkadaşlar darısı hepimize.
Bence izin planlamanı değiştirmelisin:p
Şaka biryana bu sene güzel avlar yapacağız inşallah.En azından kıyıdan ulaşamadığımız yerlere botla gidip nokta avlar yapacağız.Bu sene seni levrekle tanıştıracağım.Söz.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Erdal abi bu kırmızı kurt u nasıl buluruz veya satın alırız biraz bilgilendirmisin bizi haftaya altınoluk a gidecem bende bi çipra denemesi yapmak istiyorum.
Kırmızı kurt dediğimiz aslında bizim patlak kurt dediğimiz bir kurt.Denizin kumla birleştiği yerlerde kürekle çıkarılıyor.Birtane bulursanız aynı yada yakın yerden 50-60 tane bulmak mümkündür.İlk fırsatta bunun çıkartılışınıda resmedeceğim.Bu avımızda arkadaşım çıkarttığı için biz hazıra konduk.
Güzel avlarda buluşmak üzre şansın açık olsun.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Amanın....Amanın..Amanın...:harika:Sevgili Erdal kardeşim bu ne güzellik...:harika: Hey maşallah benim mum gibi aradığım bu al yanaklı/kalın dudaklı dilberler bir türlü kuzeyden güneye inmeyecek galiba...:eek:

Ah kuzey tarafları ah...Mubarek hem Ege'ye hem de Marmara'ya hitap ediyorlar... Zira bu boylar genelde oralarda denk geliyor...

Bereketli olsun...Harika..Harika...Harika...:harika:
Çok çok teşekkür ederim İshak abi.Dediğin gibi bizim içinde oldukça keyifli geçen bir av günüydü.Bu boylara yakın olanları avlamıştım ancak bu avdakiler avladığım en büyük çupralardan biriydi.
İnşallah daha iyileri sizlere rasgelir.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler Erdal bey,çok güzel balıklar harika.İş için 2 haftalığına İzmir bölgeye geldim.Dün Muğla ve Aydın bölgeyi dolaşıp tekrar İzmir'e geldim.Olta takımlarımı getirmedim buraya gelirken.Bende dün öğleden sonra Kordon'a gittim balık tutan varmı,ne tutuyorlar diye bir bakayım dedim.Birkaç kişiyle tanışıp sohbet ettim,bu arada da oltalara bakındım, gece 23'e kadar takıldım,boru kurdu ve yengeç ile Çipura avlanıldı.Bende orada tanıştığım bir arkadaşın oltasıyla ilk kez 2 tane yakaladım,çok zevkliydi.Ama orada yakalanan Çipuralar sizinkilerin yavrusu kadardı ancak.Kimbilir ne zevkli olmuştur.
Tekrar tebrikler inşaallah daha bereketli avlar yaparsınız.
Merhabalar Mehmet bey,
Beğendiğinize sevindim.Umarım daha iyileri sizlere rasgelir.:)
İzmirde Kordonada takılan ancak Konak iskelesinin önündeki köprünün oraya takılan bir arkadaşım var.İsmi Kenan.Bu arkadaşımla 3 yıl önce tıpkı sizinkine benzer bir seyahatte tanışmıştım.Eylül'le baraber hep oralara takılır ve çupra avı konusunda eli çok keskin biridir.İlk seyrettiğimde onca kişi arasında hep aynı kişinin balık tutmasının tesadüf olamayacağını düşünüp "merhaba" ile başlayan sohbetimiz halen devam eder.İlk dinlediğimde bir avın budenli inceliğimi olur demiştim ama sonradan anladımki varmış.Çok şey öğrendiğim biridir.