Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trofe Çupralar..(01.08.2010)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Sevgili Erdal tebrikler,
seni ve ekibinizi kutlarım,harika balıklar almışsınız.

Benim hayalimdede sanırım iki üç balık kaldı.Bir levrek,iki sinarit,üç karagöz...haa akya falan saymıyım işi uzatmıyım şimdi :)

Ancak ilk hedefim Levrek,umarım buda olacak.
Ekip adına çok teşekkür ederim Mustafa abi.:)

Hayalindeki balıklardan Sinarit ile benimde samimiyetim azdır.Zaman zaman rasgelsede hayalimdeki boylardan uzaklardı.Levrek ve Karagöz ise uzun yıllardır avlarımın başında gelir.İnşallah beraber olta atma fırsatımız olurda hayallerimizi gerçeğe çeviririz.
Daha güzel avlarda görüşmek üzre,sevgiler:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler Erdal,,akyakada internet le uğraşmadığımdan siteye uzun zamandır giremiyordum ,bugün bir günlüğüne İzmire geldim ,ve siteye girer girmez senin çipuralarınla karşılaştım...tekrar kutlarım ,,başarılı avlarının devamını dilerim....
Bülent abim çok teşekkür ederim,beğenemene sevindim.Umarım daha iyileri kısmetiniz olur.:)
Bu arada fazla ara verip özletme kendini.;)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Her büyük canlının ismini değiştirdiğimiz gibi bende bunlara çupra değil ÇUPRA AZMANI demek istiyorum. Gerçekten çok güzel balıklar. Bu büyüklükte olanları inanın tezgahta bile görmedin. Tebrikler Erdal Bey.
Çok Teşekkür ederim Akın Kaptan.İri balıklara aşina siz değerli ustaların takdiri bizler için ayrı keyif.Muhteşem avlarının devamını dilerim.Kısmetin bol olsun.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
tebrikler... tek kelime ile mükemmel av olmuş. sadece hangi il-ilçeden tuttulduğunu söylesen balıkların sevinirim. ayrıntıya gerek yok sadece tatilimi o ilçede yapayım bari :) söylemezsen de anlayışla karşılarım... tşk.
Çok teşekkür ederim Zeki bey.Balıklar Marmarada yakalandı.Zaten Marmarada çupra çıkan 4-5 yer var ve pekçok kişi bilir.Umarım tatilinizde daha iyileri kısmetiniz olur.:)

Pekçok kişi de Marmarada Çupra olduğu bilmez.Oysaki 10 kilo üzeri sinarit (bu sene 9 ve 9,5kg iki tane avlandı) akya ( 2001 yılında lüfer avında 5,5 kiloluk yakaladım) ve hatta lagos (42 kg olanı yakalandı ve basındada yer aldı) bulunmakta.1985'li yıllarda avlanılan çupralar o denli iriymişki "Evliya" lakabı takılmış.Bu avlardan birine ait 1987 tarihli 10kg'ye yakın bir fotoyu bzzat gördüm.
Aşağıdaki resimde yine Bandırmadan anılarda kalan bir av.Büyük olan çupra 1,8kg idi.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Erdal'cım çupralar muhteşem.Seni ve arkadaşlarını tüm kalbimle kutlarım.Devamının daha da iyi olması dileklerimle selam ve sevgiler.
Sevgili Burak abim çok teşekkür ederim.Siz değerli ustalarımızın beğenisini almak bizler için büyük mutluluk.İçi bilgi,tecrübe dolu avlarınızın devamını dilerim.Sağlıkla,sıhhatle kalın.:)

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Kaçan av büyük olur derler doğrudur.Kaçtığı için biraz daha büyüme şansını da yakalamış olur.Bu durumlarda hata %99 avcınındır ama herkes sendeki cesareti gösterip te söyleyemez.Güzel av için tebrikler,güzel sunum ve cesaret için de..