Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyıda hayat yok bizim bu tarafta. Sandalla istavrit alan var mı acaba. Geçen hafta işler kesattı bir haftada değişiklik oldumu acaba

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim burdaki sandalcılar genelde mezgite atıyorlar istavrit de geçen hafta kıyıdan denedım kesattı 10 15 tane falan aldım onlarıda bugun yem yaptım 🙂

dün akşam bu güzel arkadaş denk geldi. birkaç iskorpit, istavrit ve kayabalıkları da vardı.
2 istavrit kedilere, gerisi suya iade..

joPlauHb.jpeg

dün akşam bu güzel arkadaş denk geldi. birkaç iskorpit, istavrit ve kayabalıkları da vardı.
2 istavrit kedilere, gerisi suya iade..

78744 dosyayı görüntüle
Tebrikler güzel av olmuş şu son günlerde içimi rahatlattı bu sahne. İş dolayısıyla muğla dalamandayım bayram tatili boyunca müdavimi olduğum bezmialem hastanesi karşısında olacağım şimdiden heyecan bastı herkese rastgele saygılarımla

Dün akşam tekneyle istavrit avı için açıldım saat akşam üzeri altıydı istavrit baya açıkta ama tektük çıkıyodu havada sıcak dedim bari palamut çaparilerine bakim geçen sezondan beri kontrol yapmadım normalde 15 Ağustos geçmeden palamut avı yapmıyorum çaparinin bitenesini açıp suya bırakıp biraz dolaşırım dedim zaman geçsinde 19:00 dan sonra istavrit yoğunlaşır ona başlarım dedim başladım gezinmeye oynak falan aramıyorum öle turluyorum sadece bi anda çapariyi bağladığım zil ötmeye başladı hemen toplamaya başladım çapariyi iğneler gelmeye başladı bi baktım güzeller gözüktü hem çok sevindim hemde biraz kızdım kendime 2 gün daha dayanamadım diye çapariyi hemen topladım bi daha salmadım istavrit avına geçtim akşam muhteşem şekilde çok büyük istavrit ve sardalye vardı saat 21:00 da avı sonlandırdım herkese rast gelsin daha iyi leri sizlere nasip olsun çok uzattım konuyu kusuruma kalmayın sezonun ilk balıkları 🙂 Balıkların her bitanesi yarım kilo üstü geldi

Dosyalar

• ac7e398f-64b6-4e8c-873d-8e3a5c4782e7.jpg
    ac7e398f-64b6-4e8c-873d-8e3a5c4782e7.jpg
    51.6 KB · Okunma: 638
Dün akşam tekneyle istavrit avı için açıldım saat akşam üzeri altıydı istavrit baya açıkta ama tektük çıkıyodu havada sıcak dedim bari palamut çaparilerine bakim geçen sezondan beri kontrol yapmadım normalde 15 Ağustos geçmeden palamut avı yapmıyorum çaparinin bitenesini açıp suya bırakıp biraz dolaşırım dedim zaman geçsinde 19:00 dan sonra istavrit yoğunlaşır ona başlarım dedim başladım gezinmeye oynak falan aramıyorum öle turluyorum sadece bi anda çapariyi bağladığım zil ötmeye başladı hemen toplamaya başladım çapariyi iğneler gelmeye başladı bi baktım güzeller gözüktü hem çok sevindim hemde biraz kızdım kendime 2 gün daha dayanamadım diye çapariyi hemen topladım bi daha salmadım istavrit avına geçtim akşam muhteşem şekilde çok büyük istavrit ve sardalye saat 21:00 da avı sonlandırdım herkese rast gelsin daha iyi leri sizlere nasip olsun çok uzattım konuyu kusuruma kalmayın sezonun ilk balıkları 🙂 Balıkların her bitanesi yarım kilo üstü geldi

Maşallah , kıyıya mesafe ne kadardı

Back