Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık balık pek çıkmıyor o yüzdende doğru düzgün kimse gelmıyor pazar günü bile kalabalık olmuyor sakın hep yemli denemeler için falan bir gune anlaşalım gidelim orda guzelde bir kayakurdu yeri buldum parmak kadar kaya kurdları çıkarıyorum yemlık istavritte var buzlukta yaparız bişeyler duruma gorede aksam istavrite döneriz
Tamam kardeşim önümüzdeki hafta musait bir güne haberleşelim semaver felan da yakariz. Çok iyi olur kaya kurdu daha verimli olur av inşallah. Tavuk göğsü yaptim bende bugun deneme yaptim ama vuruş dahi yoktu.

Bugün malum hafta sonu akşamı iple çekmekteyim , tuzla Pendik Kartal maltepe arasında bi yer seçip sabaha kadar av yapmayı planlıyorum lrf’ci kardeşlerimi ve abilerimi beklerim )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam kardeşim önümüzdeki hafta musait bir güne haberleşelim semaver felan da yakariz. Çok iyi olur kaya kurdu daha verimli olur av inşallah. Tavuk göğsü yaptim bende bugun deneme yaptim ama vuruş dahi yoktu.
haftaya cumartesi sana uyarsa ben musaitim kardeşim dersenki yarın musaitmisin yarında izinliyim yarında yapabiliriz hafta içide pazartesi salı oğleden sonra musaitim hangisi uyarsa sana ona göre bişeyler yapalım

Tuzla da tekne ile açıldık bugün , av 15 dk yapabildim başka arkadaşların gelmesi ile Muhabbet ortamına döndü , sonuç 1 adet kırlangıç ( orta boy ) Salıcaktım fakat yemi olduğu gibi yutmuş bir türlü çıkarmadım 2 adet iri mezgit.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sıcakta güneşin altında balığa geldiğime değdi sanırım

Dosyalar

• 7BD52DE6-43FE-4466-836C-5ECD1AD6FA26.jpeg
    7BD52DE6-43FE-4466-836C-5ECD1AD6FA26.jpeg
    48.4 KB · Okunma: 603
Back