viravira45
Aktif Üye
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Dolgu alanı çevresine gitme niyetimiz var ama hava patlayacak gibi, hayırlısı bakalım 🙂
Bol şans
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Dolgu alanı çevresine gitme niyetimiz var ama hava patlayacak gibi, hayırlısı bakalım 🙂
Tamam kardeşim önümüzdeki hafta musait bir güne haberleşelim semaver felan da yakariz. Çok iyi olur kaya kurdu daha verimli olur av inşallah. Tavuk göğsü yaptim bende bugun deneme yaptim ama vuruş dahi yoktu.artık balık pek çıkmıyor o yüzdende doğru düzgün kimse gelmıyor pazar günü bile kalabalık olmuyor sakın hep yemli denemeler için falan bir gune anlaşalım gidelim orda guzelde bir kayakurdu yeri buldum parmak kadar kaya kurdları çıkarıyorum yemlık istavritte var buzlukta yaparız bişeyler duruma gorede aksam istavrite döneriz
Rastgele...Bugün malum hafta sonu akşamı iple çekmekteyim , tuzla Pendik Kartal maltepe arasında bi yer seçip sabaha kadar av yapmayı planlıyorum lrf’ci kardeşlerimi ve abilerimi beklerim )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haftaya cumartesi sana uyarsa ben musaitim kardeşim dersenki yarın musaitmisin yarında izinliyim yarında yapabiliriz hafta içide pazartesi salı oğleden sonra musaitim hangisi uyarsa sana ona göre bişeyler yapalımTamam kardeşim önümüzdeki hafta musait bir güne haberleşelim semaver felan da yakariz. Çok iyi olur kaya kurdu daha verimli olur av inşallah. Tavuk göğsü yaptim bende bugun deneme yaptim ama vuruş dahi yoktu.
Bu sıcakta güneşin altında balığa geldiğime değdi sanırım
rastgelsin bende inicem birazdan Pendik sahile eyw sanada rasgele sıcağa daha fazla dayanamadım suyumda bitince dondum artıkMaşallahrastgelsin bende inicem birazdan Pendik sahile
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi