Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizde boru kurdu ile avlanıyorsunuz zannettim. Kusura Bakmayın.

Çantada akmayan kokmayan kurutulmuş boru kurdu aldım yerleştirdim nolmaz nolmaz diye .
Canlısı gibi değil ama silikonlardan daha güzel iş yapacağını düşünüyorum
Geçen sefer güzel vuruş almış ama balık alamamıştım

yedekte bulunmasında fayda var
Boru kurdu her balığı cezbediyor

Çantada akmayan kokmayan kurutulmuş boru kurdu aldım yerleştirdim nolmaz nolmaz diye .
Canlısı gibi değil ama silikonlardan daha güzel iş yapacağını düşünüyorum
Geçen sefer güzel vuruş almış ama balık alamamıştım

yedekte bulunmasında fayda var
Boru kurdu her balığı cezbediyor

Kurutulmuş boru kurdu izmarit ve istavritte güzel çalışır. Ancak mırmır ve eşkina canlısını sever şöyle kıpır kıpır parlayacak. Bandırma'da kum boru kurdu kullanmıştım çok da temiz ve iri oluyorlar ancak İstanbul'a gelenlerin hepsi çamur boru kurdu, yarısı da ölmüş geliyor. Kurutulmuş denemedim.

Elbette ki canlısı kesinlikle daha verimli 🙂
Ama çantada akmayan kokmayan bir ürün olarak bulundurmak faydalı diye düşünüyorum
Tamamen şahsi düşüncemdir 😉

Poşet içinde

25994502-1895757550754187-771827040646876792-n.jpg

26195585_1900418966954712_4442824672136230412_n.jpg

Keşke sizde atsaydınız. Şansınız olabilirdi.

Çünkü eşkinalar da sürü halinde gezintiye çıkarlar. Geceleri sokaklarda grup halinde gezen köpeklerle aynı düşünebilirsiniz.

HİÇ BİR EŞKİNA YALNIZ DEĞİLDİR.🙂
malesef yem yoktu yanımda, o eşkinayı görünce içim gitti. Balığın boyu da gayet iyiydi. Dişli haberleri gelene kadar, bende eşkinaya atıcam karar verdim 🙂

Kokmuyorsa gerçekten, ben de alayım bulunsun. Gerçi çok da balığa çıktığımız yok ama.
Ben günlük tavsiye ederim. Diger türlü igrenc bir hal alıyor. Suya girince işiyor ve dagılıyor. He hic yoktan birşey olacak diyorsan olsun.

malesef yem yoktu yanımda, o eşkinayı görünce içim gitti. Balığın boyu da gayet iyiydi. Dişli haberleri gelene kadar, bende eşkinaya atıcam karar verdim 🙂

Ben balığa stres atmak için gidiyorum. Termosta çayımı da alıyorum. Aslında balık bahane deniz kenarında çay keyfi şahane 🙂

Bütün gün bilgisayara bakmaktan gözlerim yanıyor. Deniz dinlendiriyor insanı gerçekten.

Dün (18.09.2018) gittim. 1 sağlam vuruş aldım. Kaçtı yakalayamadım.

1 tane iskorpit aldım. Bu balığa amcaoğlu adını verdim. Çünkü heyecan yaptırıyor. ama gelince alt çeneden nasıl tutarım iğneyi nasıl alırım diye kara kara düşündürüyor.

1 tane de amatör balıkçıların umudunu canlandıran heyecanlandıran kaya balığı aldım. Kediye verdim. Yutmuş iğneyi.

Gezen oltayı hareketlendirip umutlandırıyor aksiyon oluyor.

Tam balık hiç vurmuyorken şamandıra haketleniyor. Kaya balığı geliyor.

Sanki diyor ki "Gardaşım bir ihtiyacın var mı? Gardaşım üzülme,umutsuluğa kapılma bak ben geldim diyor.Bu balığa da Gardaşım adını verdim.

Back