Eşkinanın Aşkına
Yeni Üye
@Eşkinanın Aşkına Üstad, paylaşımların için teşekkürler. Sayenizde yeni şeyler öğrenmiş oluyoruz.
Teşekkür Ederim.
Bildiğim kadarıyla yazmaya çalışıyorum. Hobidaşlara katkıda bulunabiliyorsam ne mutlu bana 🙂
@Eşkinanın Aşkına Üstad, paylaşımların için teşekkürler. Sayenizde yeni şeyler öğrenmiş oluyoruz.
Sizde boru kurdu ile avlanıyorsunuz zannettim. Kusura Bakmayın.
Çantada akmayan kokmayan kurutulmuş boru kurdu aldım yerleştirdim nolmaz nolmaz diye .
Canlısı gibi değil ama silikonlardan daha güzel iş yapacağını düşünüyorum
Geçen sefer güzel vuruş almış ama balık alamamıştım
yedekte bulunmasında fayda var
Boru kurdu her balığı cezbediyor
Kokmuyorsa gerçekten, ben de alayım bulunsun. Gerçi çok da balığa çıktığımız yok ama.Elbette ki canlısı kesinlikle daha verimli 🙂
Ama çantada akmayan kokmayan bir ürün olarak bulundurmak faydalı diye düşünüyorum
Tamamen şahsi düşüncemdir 😉
malesef yem yoktu yanımda, o eşkinayı görünce içim gitti. Balığın boyu da gayet iyiydi. Dişli haberleri gelene kadar, bende eşkinaya atıcam karar verdim 🙂Keşke sizde atsaydınız. Şansınız olabilirdi.
Çünkü eşkinalar da sürü halinde gezintiye çıkarlar. Geceleri sokaklarda grup halinde gezen köpeklerle aynı düşünebilirsiniz.
HİÇ BİR EŞKİNA YALNIZ DEĞİLDİR.🙂
Ben günlük tavsiye ederim. Diger türlü igrenc bir hal alıyor. Suya girince işiyor ve dagılıyor. He hic yoktan birşey olacak diyorsan olsun.Kokmuyorsa gerçekten, ben de alayım bulunsun. Gerçi çok da balığa çıktığımız yok ama.
malesef yem yoktu yanımda, o eşkinayı görünce içim gitti. Balığın boyu da gayet iyiydi. Dişli haberleri gelene kadar, bende eşkinaya atıcam karar verdim 🙂
Ben günlük tavsiye ederim. Diger türlü igrenc bir hal alıyor. Suya girince işiyor ve dagılıyor. He hic yoktan birşey olacak diyorsan olsun.