Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Enteresan adam doldurmuş kovayı bizde nerdeyse her akşam aynı bölgelerdeyiz tık yok birde temmuz 2018 demiş ilginç geldi
burası yunus sahil yeni yapılan ist marine gelmeden once anlatmıstı bizim bı abi geçen sene mı oncekı senemı ne cok guzel çinekop yaptı diye millet orda sabahlıyormus nobetlese tutuyorlarmıs zaten arkada görünen bina ve balığı çektiği anda kumcular iskelesıde görünuyor 🙂

Maltepe_kartal hattında yemli deneyen,ısrar eden ve de balık alan var mı acaba???

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Bu foruma ilk defa yazıyorum. Hepinize Saygılar.

17.08.2018 tarihinde 2 tane eşkina alabilmiştim.

1 aydır tekelerin kafasını isparilere koparttırıp, kollarını bacaklarını istavritlere yediriyordum. 1 tane bile eşkina alamamıştım.

15.09.2018 tarihinde 1 yavru eşkina aldım geri saldım. 1 tane de iskorpit aldım. Saldığım isparileri saymadım.
IMG-20180918-WA0005.jpg

Anadolu Yakası Dün (17.09.2018) Akşam Aldıklarım. Ufak Olan şamandırayı batırır batırmaz yutmuş solungacı elime geldi. Yoksa almayacaktım.

5 tane de yavru ispari aldım geri saldım. Bulaşık süngeri kadar büyüklerdi.

Yem: Teke(kuyruktan tek giriş, yaşayabileceği şekilde taktım.)

Takım: Şamandıralı 3 köstekli 35 gr kurşun. İğne 6 Numara

Mera bilgisi veremiyorum. Çünkü bir kere facebookta söyledim. Cumartesi akşam meraya yaklaşamadım, 20 Kişi Vardı.
IMG-20180918-WA0005.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

1 aydır tekelerin kafasını isparilere koparttırıp, kollarını bacaklarını istavritlere yediriyordum. 1 tane bile eşkina alamamıştım.

15.09.2018 tarihinde 1 yavru eşkina aldım geri saldım. 1 tane de iskorpit aldım. Saldığım isparileri saymadım.
80076 dosyayı görüntüle
Anadolu Yakası Dün (17.09.2018) Akşam Aldıklarım. Ufak Olan şamandırayı batırır batırmaz yutmuş solungacı elime geldi. Yoksa almayacaktım.

Mera bilgisi veremiyorum. Çünkü bir kere facebookta söyledim. Cumartesi akşam meraya yaklaşamadım, 20 Kişi Vardı.
80076 dosyayı görüntüle
Tebrikler, tekeyi nasıl temin ediyorsunuz...

Maltepe_kartal hattında yemli deneyen,ısrar eden ve de balık alan var mı acaba???

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçtiğimiz hafta balık malzemeleri satan bir dükkanda dönen muhabbet (kalabalık bir grup tarafından) şöyleydi.
"Abi balık alıyoruz ama artık aldığımızı söylemiyoruz. Balığa gidiyorum , balıktan döndüm ,rapor yok ,o kadar " 🙂
Mutlaka çıkıyordur ancak paylaşılmıyor diye düşünüyorum artık. Bu hafta içi yemli denemelerine başlayacağım ben.

@katilhamsi

Rahmetli Babamdan Kalma 1.70 Mt. Saplı kepçem var.

Denize dökülen kanalizasyon boruları.(gündüz)

Kayık barınaklarındaki Yerden Yukarı olan yosunlara daldırıyorum. (Gündüz.) gece de yapabilirsiniz.

Sığ olan fazla dalga almayan yerlerde.(Gece), Samsung J7 prime telefonun flash'ını açıyorum. Hanım Önden ışık tutuyor. Avuç avuç topluyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

80076 dosyayı görüntüle

80076 dosyayı görüntüle

Şamandıralı takımda stoperi kaç metre sonra takıyorsunuz?

@katilhamsi

Rahmetli Babamdan Kalma 1.70 Mt. Saplı kepçem var.

Denize dökülen kanalizasyon boruları.(gündüz)

Kayık barınaklarındaki Yerden Yukarı olan yosunlara daldırıyorum. (Gündüz.) gece de yapabilirsiniz.

Sığ olan fazla dalga almayan yerlerde.(Gece), Samsung J7 prime telefonun flash'ını açıyorum. Hanım Önden ışık tutuyor. Avuç avuç topluyorum.
Mekanı cennet olsun inşaallah...

Back