Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Mektupla

Daimi Üye
Hocam emin değilim ama teknik olarak olmaz gibi. 14 gr dan düşük hele öyle 2 3gr lık bir şey atamazsınız o kamışla. Atarsın da hemen önüne düşer.
30 grlık kurşun ile kurşun arkası tarzında kullansam

romanci

Aktif Üye
Tuzla sabah nsuyu hüsran. Sadece bir vuruş aldım, tasmalama yaptım ama zarganayı havada gördüm, suda ise şamandırayı. Saat 9 a kadar tık yoktu.

Saltuk

Üye
Adı
Saltuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet. Fujin yummy silikon, 14 - 42 atarı olan spin kamış ile kullanılabilir mi acaba
Buna benzer bir konu ben de sormak istiyordum. Bende de 7-28 atarlı kamış var. Bu atar aralığının minimumu olan jigheadlerin iğneleri çok büyük oluyor. Daha küçük hedef balıklar için nasıl bir kullanım yapabiliriz? Tecrübeli arkadaşlar nasıl bir sistem tavsiye eder?
Hocam çok uzman değilim ama bildiğim kadarıyla lrf ve spin farklı olaylar. Bu dediğiniz kamışlar spin kamışı ama bahsedilen slikonlar hep lrf için yani kabaca 0-10 gr aralığı. Fazlası mantıklı değil

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
10 grm kurşun 1 metre beden tamam dir abi :)
Yada sipirillo sipirino bombardo farkli ısimler var farklı gramajlarda yerine gore 10 15 grm yeter yavaş batar sonuç verir her türlü

Hasan aktas

Aktif Üye
Adı
Hasan basri
Kan Grubu
B Rh Negatif
Merhaba abi ben onu denedim 7 35 gr atarlı bir kamışla 10 gr kurşun arkası fladen VERMZ yeşil ve aliexpresten aldığım ufak silikonlarla denedim iskorpit tuttum temmuzda denemiştim oluyor bence.

aragazi

Yeni Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah orda zargana alan siz miydiniz? İnce ve uzun bir kamışla çalışan biri vardı ben 50 m kadar uzağında biraz kaşık ve çapari denedim sıfır vuruş.
Biz tam belturun önündeydik 4-5 kişiydik. Zarganaya çok kısa denedi bir arkadaş ama vuruş alamadı. Ben izmarite attım