yeknet
Daimi Üye
Hocam emin değilim ama teknik olarak olmaz gibi. 14 gr dan düşük hele öyle 2 3gr lık bir şey atamazsınız o kamışla. Atarsın da hemen önüne düşer.Evet. Fujin yummy silikon, 14 - 42 atarı olan spin kamış ile kullanılabilir mi acaba
Hocam emin değilim ama teknik olarak olmaz gibi. 14 gr dan düşük hele öyle 2 3gr lık bir şey atamazsınız o kamışla. Atarsın da hemen önüne düşer.Evet. Fujin yummy silikon, 14 - 42 atarı olan spin kamış ile kullanılabilir mi acaba
30 grlık kurşun ile kurşun arkası tarzında kullansamHocam emin değilim ama teknik olarak olmaz gibi. 14 gr dan düşük hele öyle 2 3gr lık bir şey atamazsınız o kamışla. Atarsın da hemen önüne düşer.
Sabah orda zargana alan siz miydiniz? İnce ve uzun bir kamışla çalışan biri vardı ben 50 m kadar uzağında biraz kaşık ve çapari denedim sıfır vuruş.Sabah suyu, koçtaş önü
Evet. Fujin yummy silikon, 14 - 42 atarı olan spin kamış ile kullanılabilir mi acaba
Hocam çok uzman değilim ama bildiğim kadarıyla lrf ve spin farklı olaylar. Bu dediğiniz kamışlar spin kamışı ama bahsedilen slikonlar hep lrf için yani kabaca 0-10 gr aralığı. Fazlası mantıklı değilBuna benzer bir konu ben de sormak istiyordum. Bende de 7-28 atarlı kamış var. Bu atar aralığının minimumu olan jigheadlerin iğneleri çok büyük oluyor. Daha küçük hedef balıklar için nasıl bir kullanım yapabiliriz? Tecrübeli arkadaşlar nasıl bir sistem tavsiye eder?
10 grm kurşun 1 metre beden tamam dir abi 🙂30 grlık kurşun ile kurşun arkası tarzında kullansam
Merhaba abi ben onu denedim 7 35 gr atarlı bir kamışla 10 gr kurşun arkası fladen VERMZ yeşil ve aliexpresten aldığım ufak silikonlarla denedim iskorpit tuttum temmuzda denemiştim oluyor bence.30 grlık kurşun ile kurşun arkası tarzında kullansam
Katılıyorum mesajı görmeden yazmışım10 grm kurşun 1 metre beden tamam dir abi 🙂
Yada sipirillo sipirino bombardo farkli ısimler var farklı gramajlarda yerine gore 10 15 grm yeter yavaş batar sonuç verir her türlü
Varmı bişeyler ?
Sabah orda zargana alan siz miydiniz? İnce ve uzun bir kamışla çalışan biri vardı ben 50 m kadar uzağında biraz kaşık ve çapari denedim sıfır vuruş.