Tez zamanda rastgelir inşaallah...Dün gece saat 22:30 da tuzla sahile indik. Yemli dip oltası attık. Diğer yandan lrf çalıştık. gece saat 01:30 da vuruş dahi almadan döndük.
Tez zamanda rastgelir inşaallah...Dün gece saat 22:30 da tuzla sahile indik. Yemli dip oltası attık. Diğer yandan lrf çalıştık. gece saat 01:30 da vuruş dahi almadan döndük.
Maltepe sahilden bu sabah aldıklarım. (7:30-10:00)
Hedefim Zargana değildi. Lrf takımıyla deneme yapıyordum, su üstünden çektiğimde ilk zarganayı alınca tüm aksiyonu su üstünden vermeye başladım. Küçükleri saldım ama bazılarının gagası kırıldı oltayı çıkarırken ve mecburen aldım onları. Saat 10:00'da bıçak gibi kesildi balık. Ne dipten ne su üstünden vuruş alamadım ve eve döndüm.
0.06 iple trofe tadında inanılmaz aksiyon yaşattılar bana.
Yem olarak silikonmu, jig mi kullandiniz.
ilk balığı isome ile aldım sonra su üstünden daha iyi aksiyon veren minnow pop walker'la devam ettim.
Bu arada hayatımın ilk lrf denemesiydi. spin avcılığına aşinayım ama bu biraz farklıymış. İyi vakit geçirdim.
Geçmiş olsun 2 3 sene kadar önce bende denize düştüm. sağlık olsun önemli olan size bir zarar gelmesin.Millet balık alıyor, biz suya düşüp telefona tamir parası veriyoruz. Gecenin köründe ıslak ıslak saat 1 lere kadar beklememiz de cabası.
Üstadım, bu kaçıncı düşmem, ohoooo.. 😀 Artık tecrübeliyim, sadece bileklerim ve ayaklarım ıslanıyor. Ama telefon kırmamayı daha öğrenemedim.Geçmiş olsun 2 3 sene kadar önce bende denize düştüm. sağlık olsun önemli olan size bir zarar gelmesin.
Geçmiş olsun cana gelmesinde .Üstadım, bu kaçıncı düşmem, ohoooo.. 😀 Artık tecrübeliyim, sadece bileklerim ve ayaklarım ıslanıyor. Ama telefon kırmamayı daha öğrenemedim.