Badisönmez
Aktif Üye
Sahteler neydi @Hamdi 🙂Dün akşam Çağatay 1 saat Spin deneme yaptı güzel geçti meralarınızı kontrol ediniz 🙂
91124 dosyayı görüntüle
Sahteler neydi @Hamdi 🙂Dün akşam Çağatay 1 saat Spin deneme yaptı güzel geçti meralarınızı kontrol ediniz 🙂
91124 dosyayı görüntüle
Spin kamış ile 20gr, 30 gr kurşun arkası 7 cm, 8 cm, 9 cm rapala atmayı denediniz mi ?Ben zaten gece 22:00 den saat 02:00 veya 03:00 e kadar olta atıyorum yok oğlu yok. Sorun ya bende ya da mera da. 😀
Spin kamış ile 20gr, 30 gr kurşun arkası 7 cm, 8 cm, 9 cm rapala atmayı denediniz mi ?
örnek teşkil etmesi amacıyla ;şunun benzerini yapacağım yakında ama tabi benimki 40gr değil de 15-20 civarı yüzen olacak.
Spin kamış ile 20gr, 30 gr kurşun arkası 7 cm, 8 cm, 9 cm rapala atmayı denediniz mi ?
Hamdi abi, Çağatay'ı tebrik ederiz 👍 Birgün bizi de götürsün spine 🙂 olmaz mı ? 😀Dün akşam Çağatay 1 saat Spin deneme yaptı güzel geçti meralarınızı kontrol ediniz 🙂
91124 dosyayı görüntüle
ÇEşitli markaların Limon ve Glow modellerine geldi yanımızdakileri de gözlemledim.Sahteler neydi @Hamdi 🙂
12 cm lik rapalalar mı acaba ?ÇEşitli markaların Limon ve Glow modellerine geldi yanımızdakileri de gözlemledim.