Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gece 3 gibi gitsek tenha olur mu ve balik o saatte devam eder mi

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün gece tek tük balık alınmış sabah işe gidecek millet muhtemelen kimse olmaz :)
Ben sadece Dragos da siftah yapayım dedim ama daha vakit var gibi , yemlide sakin ve tenha vakitler tercih sebebim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstavritadam

Yeni Üye
Adı
Muharrem i
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba değerli dostlar Pendik tarafında zargana ve kefal avına gideceğim bu civarda nereyi denememi onerirsiniz

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
kınalı ada arkası diye duymuştum ama inanın adalar konusunda en ufak bir fikrim yok nereye ne zaman gitmeli
Daha var açıkçası adalar açıkları için bize gelen haberler adalar tarafından değil de daha çok boğaz tarafından geliyor

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gece 3 gibi gitsek tenha olur mu ve balik o saatte devam eder mi

Tenha olmasına tenha olur ama dragos tarafında balık neredeyse yok denilicek kadar az kartal koçtaş tarifinize daha hızlı

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Salı akşamı bezmi aleme gittim yemli denedim deniz sakindi 75 gr çok rahat oturdu istavrit vuruşları vardı 4 saatlik beklemeden sonra döndüm ortam kalabalıktı

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tnrclk5353

Üye
Salı akşamı bezmi aleme gittim yemli denedim deniz sakindi 75 gr çok rahat oturdu istavrit vuruşları vardı 4 saatlik beklemeden sonra döndüm ortam kalabalıktı

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balik alabildiniz mi

ince_hesap

Yeni Üye
Adı
Yasin
bezm-i alem Maltepe arası mekanıma saat 22 gibi vardım bu gece. önce sığ dalarlı sahtemle yokladım tık yok. silikonla paso kayabalığı avladım. boy boy hem de. hatta bi tanesi bildiğin kalama aldı o derece. hepsinin denize iade olmasına dibimdeki tombik kedi pek memnun olmadı ama ben de merada pek memnun sayılmazdım. adını spartaküs koydum. 2 bucuk saat sonra toparlanmaya hazırlanıp bezmişken bi tane çok baba vuruş aldım ama tasmalayamadım. gafil avlanıyorum hep. ha bi de zargananın biri ara ara show yaptı durdu suyun yüzeyinde 2m ilerde. eve gelir gelmez yazılmış taze rapordur.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bezm-i alem Maltepe arası mekanıma saat 22 gibi vardım bu gece. önce sığ dalarlı sahtemle yokladım tık yok. silikonla paso kayabalığı avladım. boy boy hem de. hatta bi tanesi bildiğin kalama aldı o derece. hepsinin denize iade olmasına dibimdeki tombik kedi pek memnun olmadı ama ben de merada pek memnun sayılmazdım. adını spartaküs koydum. 2 bucuk saat sonra toparlanmaya hazırlanıp bezmişken bi tane çok baba vuruş aldım ama tasmalayamadım. gafil avlanıyorum hep. ha bi de zargananın biri ara ara show yaptı durdu suyun yüzeyinde 2m ilerde. eve gelir gelmez yazılmış taze rapordur.
Yani maltepe-kartal hattına dişli girmedi hala.
Perşembe akşam yağmur olmazsa yemliye inmeyi planlıyordum
Maltepe dolgu alanından yazan çizen yok, genelde balık olduğunda kimse yazmaz...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi