Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadıköyden 2 saat uğraştım 29 cm kaba sarıkanat ama merada zayıf verim vardı
Sahte kendo 125 f renk pembe
Deniz suyu ılık bu da etken
dbf306c0fc560595302aff80fb5a5836.jpg

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deneyenlerden duyduğum ve gördüğüm nadir de olsa vuruş ve tek tük balık var spinde
Ancak yaprak çinekop arası,

forumda geçen senelere gözattığımda bu zamanlarda hareket olmadığı görülüyor.
Ekim sonu Çinekop bayramınından sonra hareketlenir gibime geliyor

Deneyenlere rastgelsin

Bir sıfırdan büyüktür🙂 Maltepe dolgu alanında bugün akşam suyunda Sava Gear Sandeel silikon 3 gr. Jighead ile yakaladım. Boy 24 cm. fena sayılmaz. Başka da vuruş alamadım. Herekese bol şans.
73eb16a03483509f4f3aad82a368c7bb.jpg

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir sıfırdan büyüktür🙂 Maltepe dolgu alanında bugün akşam suyunda Sava Gear Sandeel silikon 3 gr. Jighead ile yakaladım. Boy 24 cm. fena sayılmaz. Başka da vuruş alamadım. Herekese bol şans.

Maşallah

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balik otaraflara geldiyse devami gelecektir, insallah...

Balik otaraflara geldiyse devami gelecektir, insallah...
Maltepe dolgu, Dragos , kartal Koçtaş, kartal iskele yanı, Pendik ada tesisleri karşısı, marina sağ taraf, Pendik uzunlar kebap civarı vs vs.. günlerdir takipteyim, lakin çıkan balık tek tük.
Pendik marinadayım gün boyu, akşamları çıkan arkadaşlar var tekneyle 5-10 parça çinekop. Tekneyle balığı boğduk vs gibi paylaşımlara sakın itibar edip teknecileri zengin etmeyin dostlar.
Pendik maltepe hattından bu sene de umudu kestim..
Pazar sabah nasip olursa Karadeniz tarafına spine gidiyorum , inşallah güzel şeyler olur da ümidimiz tazelenir..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende seninle karşılaştıktan sonra menderek ucunda denedim ama sahteyle bir vuruş oldu başka da bir şey olmadı. Lrf ile ispariler güzel silikon parçaladı ama skor olmadı o gün.

Dolgu alanı ve mendereklerde geçen sene çinekop-sarıkanat yaptı mı ?

Maltepe dolgu, Dragos , kartal Koçtaş, kartal iskele yanı, Pendik ada tesisleri karşısı, marina sağ taraf, Pendik uzunlar kebap civarı vs vs.. günlerdir takipteyim, lakin çıkan balık tek tük.
Pendik marinadayım gün boyu, akşamları çıkan arkadaşlar var tekneyle 5-10 parça çinekop. Tekneyle balığı boğduk vs gibi paylaşımlara sakın itibar edip teknecileri zengin etmeyin dostlar.
Pendik maltepe hattından bu sene de umudu kestim..
Pazar sabah nasip olursa Karadeniz tarafına spine gidiyorum , inşallah güzel şeyler olur da ümidimiz tazelenir..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maltepe Dolgu'da da çinekop aşırı verimsiz. Mesela dün akşam 8-9 gibi herkese 1'er 2'şer gelmiş ama sonrasında gece saat 4'e dek tık yoktu kimsede. Tabi bu bahsettiğim 300-400 metrelik bir alanı kapsıyor. Ama muhtemelen genel olarak budur dolgunun raporu.
@es.barış61 bu arada yazdığın "Tekneyle balığı boğduk vs gibi paylaşımlara sakın itibar edip teknecileri zengin etmeyin dostlar." cümlesine harfiyen katılıyorum. Birçoğu ilk alınan balıkları çekip, daha yeni çapa attık, anında balık yapmaya başladı diye başlıyor, sonra binbir laf cambazlığı yapıyor ama ortada balıktan yana bolluk olmadığı kesin, net.

Bu akşam eşkinaya deneyeceğim. Geçen işkembe ile denedim, açıkçası herkes tuhaf tuhaf baktı, güldüler ve zaten gecenin sonunda sıfır çektim. 🙂 🙂 🙂
Boru kurdu piyasada yok, teke desen ben şahsen çıkaramıyorum, çıkaranlardan alınca da iğnede durması çok zor.
Ah yaz takviminin gözünü seveyim, öyle ya da böyle alıyorduk istavritleri, şimdi yine verimsiz aylar, verimsiz avlar..

Back