MaşallahBir sıfırdan büyüktür🙂 Maltepe dolgu alanında bugün akşam suyunda Sava Gear Sandeel silikon 3 gr. Jighead ile yakaladım. Boy 24 cm. fena sayılmaz. Başka da vuruş alamadım. Herekese bol şans.![]()
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir sıfırdan büyüktür🙂 Maltepe dolgu alanında bugün akşam suyunda Sava Gear Sandeel silikon 3 gr. Jighead ile yakaladım. Boy 24 cm. fena sayılmaz. Başka da vuruş alamadım. Herekese bol şans.![]()
Maltepe dolgu, Dragos , kartal Koçtaş, kartal iskele yanı, Pendik ada tesisleri karşısı, marina sağ taraf, Pendik uzunlar kebap civarı vs vs.. günlerdir takipteyim, lakin çıkan balık tek tük.Balik otaraflara geldiyse devami gelecektir, insallah...
Bir sıfırdan büyüktür🙂 Maltepe dolgu alanında bugün akşam suyunda Sava Gear Sandeel silikon 3 gr. Jighead ile yakaladım. Boy 24 cm. fena sayılmaz. Başka da vuruş alamadım. Herekese bol şans.![]()
Maltepe dolgu, Dragos , kartal Koçtaş, kartal iskele yanı, Pendik ada tesisleri karşısı, marina sağ taraf, Pendik uzunlar kebap civarı vs vs.. günlerdir takipteyim, lakin çıkan balık tek tük.
Pendik marinadayım gün boyu, akşamları çıkan arkadaşlar var tekneyle 5-10 parça çinekop. Tekneyle balığı boğduk vs gibi paylaşımlara sakın itibar edip teknecileri zengin etmeyin dostlar.
Pendik maltepe hattından bu sene de umudu kestim..
Pazar sabah nasip olursa Karadeniz tarafına spine gidiyorum , inşallah güzel şeyler olur da ümidimiz tazelenir..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi