Arda603460
Yeni Üye
- Adı
- Arda
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Pendik'te eşkina avımız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
] Bu tür avlanma yöntemini galata köprüsünde hatta istanbulda ilk defa gördüm köprüde iri istavrit alıyorlardı şubat mart aylarında 2022 de ben gelenekçi yöntemlerle sorfkasting çino ve istavrit avlıyorum bir defada sarayburnunda kurşun çapari ile istavrit avlamaya çalışıyordum yakınımda biri mısır kuçanı bağlamıştı kurşun yerine banada tavsiye etti denedim gerçekten başarılı oldum istavrit yakaladım. Birde sizin avlandığınız mera neresi onun bilgisini verirseniz bir fikir sahibi oluruz.LRF ile fujin baby wormlar kefalde çalışıyor. Fakat at çek yapmanız silikonu devamlı çekerek yüzdürmeniz gerek. Bu gün yemleme yaptım kefallerin ortasına şamandıra ile attım hiç vurmadılar. Şamandırayı bırakıp 2-3 gram fırdöndülü kurşunun ucuna 0.20 FK bir kulaç uzunluğunda misina ile yalnız iğne ve baby wormu su altından 1 veya ½ kulaç yüzdürünce iri kefalleri aldım. Yani sıyırtma gibi yapınca oluyor.
İşler yoğun, ikinci evlat yolda vs vs. Balığa zaman ayıramaz olduk valla
Sağlıklı ve huzurlu büyüsün usta.İşler yoğun, ikinci evlat yolda vs vs. Balığa zaman ayıramaz olduk valla
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi