Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

İbrahimtozan

Yeni Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
''Dört şey asla geri gelmez; Söylenen söz, Atılan ok, Geçmiş hayat Ve Kaçırılmış fırsat.'' dostum fırsatın ne olduğuna göre değişir fırsat için çok üzülme bence mevlam yine en güzelini karşına çıkarır umarım inşaAllah

İbrahimtozan

Yeni Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
LRF ile fujin baby wormlar kefalde çalışıyor. Fakat at çek yapmanız silikonu devamlı çekerek yüzdürmeniz gerek. Bu gün yemleme yaptım kefallerin ortasına şamandıra ile attım hiç vurmadılar. Şamandırayı bırakıp 2-3 gram fırdöndülü kurşunun ucuna 0.20 FK bir kulaç uzunluğunda misina ile yalnız iğne ve baby wormu su altından 1 veya ½ kulaç yüzdürünce iri kefalleri aldım. Yani sıyırtma gibi yapınca oluyor.
[/QUOTE]
] Bu tür avlanma yöntemini galata köprüsünde hatta istanbulda ilk defa gördüm köprüde iri istavrit alıyorlardı şubat mart aylarında 2022 de ben gelenekçi yöntemlerle sorfkasting çino ve istavrit avlıyorum bir defada sarayburnunda kurşun çapari ile istavrit avlamaya çalışıyordum yakınımda biri mısır kuçanı bağlamıştı kurşun yerine banada tavsiye etti denedim gerçekten başarılı oldum istavrit yakaladım. Birde sizin avlandığınız mera neresi onun bilgisini verirseniz bir fikir sahibi oluruz.

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
LRF ile fujin baby wormlar kefalde çalışıyor. Fakat at çek yapmanız silikonu devamlı çekerek yüzdürmeniz gerek. Bu gün yemleme yaptım kefallerin ortasına şamandıra ile attım hiç vurmadılar. Şamandırayı bırakıp 2-3 gram fırdöndülü kurşunun ucuna 0.20 FK bir kulaç uzunluğunda misina ile yalnız iğne ve baby wormu su altından 1 veya ½ kulaç yüzdürünce iri kefalleri aldım. Yani sıyırtma gibi yapınca oluyor.
] Bu tür avlanma yöntemini galata köprüsünde hatta istanbulda ilk defa gördüm köprüde iri istavrit alıyorlardı şubat mart aylarında 2022 de ben gelenekçi yöntemlerle sorfkasting çino ve istavrit avlıyorum bir defada sarayburnunda kurşun çapari ile istavrit avlamaya çalışıyordum yakınımda biri mısır kuçanı bağlamıştı kurşun yerine banada tavsiye etti denedim gerçekten başarılı oldum istavrit yakaladım. Birde sizin avlandığınız mera neresi onun bilgisini verirseniz bir fikir sahibi oluruz.
[/QUOTE]
maltepe sahil boyunca heryerde var kefal

E

Erden Eren

Misafir
İşler yoğun, ikinci evlat yolda vs vs. Balığa zaman ayıramaz olduk valla :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlıklı ve huzurlu büyüsün usta.
Selamlar, kolaylıklar.

---

Bu arada çok ciddi ispari çıkıyor geceleri. Tuzla'dan Maltepe'ye diyebilirim rahatlıkla.
Ben ispari sevmem, yemem de ama maksat av, maksat huzur o açıdan bu aralar favorim ispari. :)

E

Erden Eren

Misafir
1-18 Ağustos Arası Genel Raporlama:

Son 10 yılın, kaldı ki buna müsilajlı geçen yaz da dahil olmak üzere açık ara en verimsiz istavrit sezonu geçti bu yaz.
Ağustos ile birlikte öyle bir kesti ki istavrit, ben yemli çalışıyor olmama rağmen çoğu gece 20'nin altında kaldım. (20 benim için limittir. 20 ve üzeri eve, 20'nin altı kedileredir.)
Bize bu balık işini öğreten abilerimiz bile çoğu gece sıfır çektiler. Yani verimsizlik konusunda tavan yaptı balık.
Ki zaten bu yüzden ispari, izmarit gibi alternatifleri avlıyorum. En azından vakit geçsin diye.
Ama sonuç olarak kendi gözlemlerim ve geçtiğimiz yazların fotoğraf arşivine bakınca son 10 senede böyle bir verimsizlik olmadığı sonucuna vardım.
Herkese selamlar, bereketli avlar.