| RAPOR |
Maltepe sahilde 2 gün üst üste eşkina avına gittim. (Çarşamba ilk durağım kısa soluklu olarak Suadiye idi. Alkol alacağım için arabayı mahalleme bırakıp, uzun mesaiyi Maltepe'de harcadım.)
Scooter ile Maltepe sahilini boylu boyunca taradım ve çarşamba geç saatlerde 2 kişi dişliye atarken, dün yani perşembe erken saatlerde koca sahilde 1 kişi bile yoktu. Bunun sebebi malum, bu sezon dişli giriş yapmadı.
Gelelim Çin Kurdu meselesine. Canlılık olarak son derece başarılı, uzun saatler ve hatta 2 gün bana mısın demedi. Tek sevmediğim yönü 2/0 iğne kullanıyor olmama rağmen, bu kurdu iğneye giydirmek boru kurduna göre biraz zor ve hatta sıkıntılı.
Suadiye'de balık kurdu sevdi, 2 saatten az kalmama rağmen 1 eşkina çekerken, Maltepe'de 2 gün boyunca ve özellikle dün 7 saat boyunca bir kez dahi kurda dokunmadı balık. Suadiye zengin semti, balıkları da pahalı yemekleri tercih ediyor olsa gerek. Bizim Maltepe'nin gariban eşkinaları garipsedi bu yemi.
Oltası suda olanlara, sabredenlere, kar kış soğukta peşinden koşanlara bereketli avlar, rastgele.
MERA NERESİ MERA NERESİ'cilere ise ne iyi niyet temennisi ne de selam sabah.. =))))
---
(Bir başka platforma yazmıştım, buraya da alıntıladım. Ancak videoları yükleyemedim.)