Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
ben de dün pendik'te çin kurdu ile üç dört saat eşkine denemesi yaptım ama hiç vuruş almadım. istavrit vuruşu da almadım. gelincik ya da iskorbit bile gelmedi. yani eve bomboş döndüm. yemli istavrit almanıza şaşırdım. pendik'te hiç çıkmıyor, maltepe'de mi bu istavritler acaba?
Dün akşam Suadiye tarafında 1 adet eşkina aldım. O taraftaki en başarısız avlarımdan birisi idi. Çin Kurdu hususunda eşkina avlarında verim alamadığımı gözlemlemeye başladım artık.
Dün Maltepe'de istavrite atan arkadaşlar 4-5 adet almışlar. O geceye özel bir sayı fazlalığı olabilir yani hocam ya da işte kurda özel bir durum olabilir. Ama o derece büyük iğneye o istavritlerin gelmesi gerçekten şaşırtıcı idi. :)

oltacı34

Üye
Adı
sinan karkur
Dün akşam Suadiye tarafında 1 adet eşkina aldım. O taraftaki en başarısız avlarımdan birisi idi. Çin Kurdu hususunda eşkina avlarında verim alamadığımı gözlemlemeye başladım artık.
Dün Maltepe'de istavrite atan arkadaşlar 4-5 adet almışlar. O geceye özel bir sayı fazlalığı olabilir yani hocam ya da işte kurda özel bir durum olabilir. Ama o derece büyük iğneye o istavritlerin gelmesi gerçekten şaşırtıcı idi. :)
Merhaba lrf ile istavrit alınabilir mi

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
| 2 OCAK SALI RAPORU |

Havaların lodosa dönecek olmasından ötürü salı akşamı oldukça erken bir saatte eşkinaya çıkayım dedim. 44 senelik İstanbul hayatımın en ağır ve en az hazırlıklı olduğum yağışlarından birini yedim. Takımı açarken başlayan abartılı sağanakta eşkinayı beklerken uzaktaki kalabalık kuş grubu dikkatimi çekmişti. Daha sonra 1/0 iğneye gelen 2 istavrit sonrası bir karar verdim ve yemli istavrite çalışayım dedim.
Biraz yüklenerek uzağa atmaya çalıştım ve daha ilk atışımda batmaya başlayan şamandıra ile bir hayli umutlandım. 1.5-2 saat kadarlık süre zarfında 61-62 parça istavrit avladım. Bu takvime göre bir hayli yüksek bir sayı bu. Yağmurun bitmesiyle balık jilet gibi kesti. (Bu husustaki yorumu sizlere bırakıyorum.)

Kurt vardı elimde ama ıslanma anlamında rezil bir haldeydim, hatta rüzgarın da etkisiyle kemiklerim sızlar gibi olmaya başladığından eşkinaya devam etmeden avı sonlandırdım.

---

Oltası suda olanlara, sabredenlere, emek sarf edenlere önce selamlar, akabinde rastgele, finalinde bereketli avlar. :)

E

Erden Eren

Misafir
Merhaba lrf ile istavrit alınabilir mi

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lrf'ci arkadaşlarımı bu aralar pek görmüyorum açıkçası. Muhtemelen balık alamadıklarından olsa gerek. Gerçi ben de bu aralar Tuzla'ya pek geçemiyorum ama 2-3 hafta öncesine dek ortalıklarda pek yoktular.

E

Erden Eren

Misafir
8 numara iğne, şamandıralı sistem ve YEMLİ olarak çalıştım.
Yağıştan ötürü evimin dibini, Maltepe Dolgu Alanı giriş tarafını tercih ettim.
Oltası suda olanlara, emer sarf edenlere rastgelsin, bereketli avlarınız olsun emi. :)

aksaçlı

Yeni Üye
Adı
tuncay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Takip etmeyen dostlarımız olabilir ama bu cuma işinize yarayan ürün olabilir

Ck1

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Kartal, Maltepe civarında canlı yem bulabileceğim av bayii önerebilirmisiniz