Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün Akşam 20:00- 00.30 arası Kartal'dan yemli çinekop denemesi yaptım. Bahsi geçen süre zarfında tek bir vuruş oldu onda da yemi ortadan iki bölerek haşat edip olay yerinden ayrıldı olağan şüpheli. Uzun zaman sonra yalnız yaptığım avda balık alamamış olsam da gerek havanın güzelliği gerek corona sponsorluğu sayesinde sakin ve huzurlu bir akşam geçirdim. Tabi ki balık alabilmiş olmayı yeğlerdim fakat sağlık olsun 🤣

Dosyalar

• Kartal (1).jpg
    Kartal (1).jpg
    66.9 KB · Okunma: 190
  • Kartal (2).jpg
    Kartal (2).jpg
    58.3 KB · Okunma: 186
@Bedri35 , senin sahile ineceğini yazdığın mesaj sonrası viski soframızı terk edip, alelacele Bezmi Alem'in oradan ayrıldım. "N'olur n'olmaz." dedim, "Bedri tehlikesi yaklaşıyor, temkinli ol Erden." dedim.

Karides hazırlamıştım, güzel Owner takımlarım da hazır idi ve zarganaya atacaktım. Lakin alkole düşünce yalan oldu o iş.

@Bedri35 , senin sahile ineceğini yazdığın mesaj sonrası viski soframızı terk edip, alelacele Bezmi Alem'in oradan ayrıldım. "N'olur n'olmaz." dedim, "Bedri tehlikesi yaklaşıyor, temkinli ol Erden." dedim.

Karides hazırlamıştım, güzel Owner takımlarım da hazır idi ve zarganaya atacaktım. Lakin alkole düşünce yalan oldu o iş.
Mantıklı olanı yapmışsın zira dikkat yıldırım düşebilir, daş sekebilü, ayı çıkabilüüğ. Bugün yarın yokum sahil bandında güvenlidir 🤣

DİŞLİYE DAİR DOLGU ALANI RAPORU :

Dün bizim mahalle önceki gün ve haftalara göre biraz daha kalabalık idi. Arkadaşlar ve abiler bir umutla dişliye atıyorlardı. Ben sohbet muhabbet sırasında dibe oturtarak beni rahatsız etmeyen şamandıralı sistemimden gelen istavritleri dişliye atanlara vermeme rağmen herkes çaresizce, vuruş dahi alamadan bekliyordu. Sabah iş var diye 12 gibi dönerken bir abimiz aynen Bedri'nin attığı fotoğraf karesindeki gibi bir yem görüntüsü için yanına çağırdı beni. Demekki Bedri'nin bahsettiği üzere, hem malum hem olağan şüpheli oralarda bir tur atmış lakin genel rapora bakacak olursak maalesef geçen seneki gibi bir başlangıç söz konusu. Bizim bu hatta kıyıdan ve hatta tekneden dahi dişli girişi yok henüz.

Bu arada bir not düşeyim. Dibe oturtturarak tuttuğum dedim istavrit sayısı yalnızca 7.
Üstelik zargana için güzelce hazırladığım karidesleri takmama rağmen yalnızca 7.
Yani ortada dişli olmadığı gibi istavrit falan da yok arkadaşlar, bilginize.

Bu akşam @Umut19 ile yemli avımızın henüz ilk saatlerinde sezonun ilk çinekopu oltamızı ziyaret edince avın devamına dair güzel düşünceler sardı bünyemizi fakat tahmin edeceğiniz gibi arkası gelmedi. Gecenin sonuna doğru güzel bir vuruş ardından hafifte zorlanarak çektiğim balık ise afacan bir kırlangıç çıktı. Çinekopu hem alınabilir boy olması hem de avın başları olduğundan arkası gelir diye alıkoyduk fakat kırlangıç Umut'un başarılı operasyonu ile suya iade edildi. Havanın da güzelliği ile eşlik ettiği avda en azından resmi olarak dişli sezonunu açmış bulunduk. Herkese rastgele.

Dosyalar

• Screenshot_20241026_004138_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20241026_004138_WhatsApp.jpg
    28.4 KB · Okunma: 175
  • 20241025_235415.jpg
    20241025_235415.jpg
    43 KB · Okunma: 168
İstavrit yine kıyılama tabirinin de ötesine geçmiş durumda.
Eşkina için birkaç metre uzaklığa atıyorum, o kocaman kocaman iğnelere takılıp geldiler bu akşam. Olan güzelim kurtlarıma oldu. Hayır çapariye dönsem gelmez, hedef balığım değilken zırt pırt kamışa koşturdular beni. 🙂

Bunun yanı sıra, LRF çalışan arkadaşlar da bir hayli fazla istavrit çektiler bu akşam. Bir tanesinde 27 parça takoz vardı.
Ve dün geceden sonra bu akşam da bir LRF'ci arkadaş eşkina aldı. Dün bizim ekip söylemişti, bu akşam ise ben bizzat gördüm.

Son bir şey; ben ise sıfır eşkina aldım. =)))

Dün gece saatlerinde 0,40 beden ve 0,30 köstek, 2 adet Owner 1/0 circle iğne, 35 gram kurşuna takılı şamandıralı sistem ile herzamanki av denemelerimden birisini gerçekleştirdim. Yem olarak kurt kullandım. Kovayı devirmeye çalışan şımarıklar hariç, kedi dostlarımızı da fazlasıyla beslemeyi ihmal etmedim.
Av bahane elbette, huzuru, insansız hava sahası ise şahane. 🙂

sil2.jpg
sil1.jpg

Dün gece saatlerinde 0,40 beden ve 0,30 köstek, 2 adet Owner 1/0 circle iğne, 35 gram kurşuna takılı şamandıralı sistem ile herzamanki av denemelerimden birisini gerçekleştirdim. Yem olarak kurt kullandım. Kovayı devirmeye çalışan şımarıklar hariç, kedi dostlarımızı da fazlasıyla beslemeyi ihmal etmedim.
Av bahane elbette, huzuru, insansız hava sahası ise şahane. 🙂

125485 dosyayı görüntüle125486 dosyayı görüntüle
🧿 Maşallah Maşallah boylar efsane. Tebrikler.

Back