Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar,
Maltepe civarında boru kurdu bulabileceğimiz neresi var?

Nacizhane bizim buralarin baliklari biru kurduna pek ragbet etmiyor gibi, midye vs. daha iyi is yapar gibime geliyor

Valla herkes farklı diyor. Hepsinden biraz temin etmek lazım o zaman. Mamun, midye, teke, boru kurdu. Daha yeni başladım zaten amatör bile sayılmam. Hafta sonu akşam arkadaş ile dragos tarafına gideceğim. Tecrübesini aktarmak isteyen olursa beklerim 🙂 Sanırım yem en yakın kartal tarafından temin edilebiliyor?

bugün iş çıkışı kadıköyden başlayarak modaya kadar yürüyüş yaptım.hava çok soğuk.artık balıkta olan sayısı da çok az.3-4 kişi.kimse birşey alamamış.zaten saat 7 den sonra millet kaçtı.sezon kapandı diyorlar buraların tecrübeli balıkçılar.derin sulara çekilmiş balık.bekle şimdi 1 sene daha 🙂

Balık bitmez tabi eğer hobi olarak görülüyorsa, ben sahil kenarına gidip sandalyemi açıp oltamı atıp kahvemi de bardağıma doldurunca deymeyin keyfime. Deniz martı sesleri arada yanıma yanaşan kediler suya dalan karabataklar önümden geçen gemileri seyretmek benim için en güzel terapi.

Kucukyali dan bu zamanda istavrit cikarmi sabah suyunda veya akşam suyunda.
Maltepe kartal felanda olur kisacasi bizim sahil seridinden cikarmi.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    89.4 KB · Okunma: 834
Back