Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen hafta içi işler yoğun olduğu için inememiştim dolgu alana. İki gündür gidiyorum ama hiç hareket yok. Uzun zamandır bir iki tanede olsa elimiz boş dönmüyorduk. Forumda sakin uzun zamandır, bizim şanssızlığımız mı genel bir durum mu çözemedim.

bu sezon balık olayı anadolu yakasında bitmiştir sezon kapanmıstır he bu sogukta bekleyıpte sadece 1 balık ıcın beklıycek varsa oda tabı cok zor o balıkta balık tutmak ısteyen arkadasları bogaz paklayacaktır sadece oda belki

Bügün sabah 08:15 gibi dragos tan başladım sırasıyla rapala, kaşık karayemiş , orhangazi iskele , koçtaş , 9 palmiye , yavuz selim önleri tık yok atan iki kişi vardı toplam hiç bişey yok yavuz selim ve orhangaziden çaparide denedim gene tık yok .Karayemiş önlerinde kefale atanlarla bi sohbet ettim 1 haftadır kefal de yok dediler. Hepinize rastgele 🙂

Cumartesi sabah suyunda Dragosa gittik. Çok fazla tecrübemiz yok ama iki arkadaş. Rapala, çapari, yemli denedik ama hiç bir tık dahi alamadık.

beyler zorlamanın anlamı yok balık bu sezon ıcın bıtmıstır bızım buralarda balık tutmak ısteyen arkadaşlar boğaza gıtsınler burda balık olayı bıttı artık otekı sene ekım ayında baslarsa baslar beyler zorlamanın bu sogukta anlamı yok sevgıler

Back