Hasan genc
Daimi Üye
Ne balıklar aldı o kamış dili olsada konuşsa hasan abi 🙂
İnş kısmetse benle de iyi anlaşır sansım daim olur .o gün senden sonra extreme de ryobi 6000 vi aldım buraya yeter tahminim .🙂 rastgele
Hayırlısı olsun abi yeni makinan fazlasıyla yeter abi güzel makina ryobi bizde arkadaşıma aynı makinanın 4000 olanı aldık istavrit vs için .şansın daim olsun abi rast gelsin .İnş kısmetse benle de iyi anlaşır sansım daim olur .o gün senden sonra extreme de ryobi 6000 vi aldım buraya yeter tahminim .🙂 rastgele
Tşkr ederim Vural cım sağolasın arkadaşım yardımın ların içtenliğin ve iyi dileklerim için . Allah gönlüne göre versin görüşmek üzre .Yarın olumlu gecerse yazarım durumları buraya herkese rastgele.🙂Hayırlısı olsun abi yeni makinan fazlasıyla yeter abi güzel makina ryobi bizde arkadaşıma aynı makinanın 4000 olanı aldık istavrit vs için .şansın daim olsun abi rast gelsin .
ben daha önce çok iri zargana aldım kamışla bir sıkıntı yaşamadım. bendeki solid uçlu u şeklinde bükülebiliyor. aynı kamışla kiloluk turna yakalayan arkadaşlarım var. kepçesiz alırım diye düşünüyorum kepçemde var gerçi 🙂 ama ne zaman giderim o tarafa bilemiyorum 🙂Zargana cok acıkta degıl ıdı dun orta sularda alıyorlardı balıgı yada yakın da denk gelıyordu yanlız lrf kamıs ıle zarganayı sudan cıkarmak baya maşakkatlı olur sızın ıcın kepce sart aksı taktırde kamısa yuk bıner zıra malum zargana balıgı cok hareketlı balık lrf kamıs her an kırıla bılır..
bende crosfire 2-8 atarlı kamış ile zargan aldım sorun olmadı.ben daha önce çok iri zargana aldım kamışla bir sıkıntı yaşamadım. bendeki solid uçlu u şeklinde bükülebiliyor. aynı kamışla kiloluk turna yakalayan arkadaşlarım var. kepçesiz alırım diye düşünüyorum kepçemde var gerçi 🙂 ama ne zaman giderim o tarafa bilemiyorum 🙂
Ipekle abı pek randımanlı olmuyor bızım burası ya keske gumus avlamaya calıssa ıdın kuyruk altı guzel gelırdı yada midye hıc olmadı solucan denese ıdın solucanada guzel gelıyor zaten bır tane yakalayıp kuyruk altı yapınca devamı gelırdı dıye dusunuyorum yınede oltanda tıkırtılar olmus abı obıle kafı gelır ınsana her daım rast gelsın abı...Sabah 08:00 de atalar migros a indim hiç kimse yoktu .Önce zarganaya denedim iki tane ince aldım ama geri saldım küçüktü . 45 dk daha denedim kaba gelmedi .Sonra istavrit e çapari attım dragos tesislerin ordan (Vural reis in yerinden 🙂 )tık yok 45-dk 1 saat gene ipekle zargana yaptım yok .Ordan beltura geçtim baktım kimse yok diğer yerlerde de kimse yoktu sonra yavuz selimin oraya caycının burundan denedim tık yok .Bizim çaycı geldi saat 11 gibi abi nasıl dedi durum dedim yok bişi ama dün yukarda atalar migrosta almışlar dedi evet bende onun için indim dedim neyle attın dedi ipekle dedim abi ipeği yememiş MİDYE KENARI ve KURT la yemli 2-3 iğneli az dipli yapmışlar dedi .Tamam anlaşıldı dedim 11:30 kadar kaldım çıktım geldim bilginize arkadaşlar .Herkese rastgele 🙂