Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Huzurla balık avlayabildiğimiz bağdat caddesi üzeri meralarıda etçilere peşkeş çektiler ya ne diyim . Hayır zaten bilinen meralardı ama hiçbir zaman balık var koşun denmediği için etçilik yapanların değilde gidip hava alim stres atim diyen nezih insanların yeriydi sağ olsun balık var deli gibi diye diye içine ettiler. Geçen bizim abilerle avlandığımız yere paso şamandıra geliyordu kopmuş .
Etçiler artık her yerde..

Fazla uzak değil dün akşam önümden 6 şamandıra geçti tam köşkün önü, en sağdaydım sola baktığımda yer yoktu. Balık alınsa neyse tutulanlarda el kadar şeyler, yavru daha yazık et bile çıkmaz diyorum adam öyle bakıyorki kendimi tren zamnettim.

Etrafta 4-5 tane mera var aslında ama evimden çıkıp 10 dakikada o bölgeye inebildiğim ve ayrıca sohbet ettiğim insanlar olduğu için gidiyordum ama duyan gelmiş oldu artık ve istemeyerek de olsa yer değiştirmek mecburi gözüküyor.
1-2 balık bana yetiyordu fakat şimdi kimsenin olmadığı 2 farklı merayı deniyeceğim seyahat dönüşü sonrada kovayı içindekilerle taşıyabilirsem şöyle bir uğrayıp göstereceğim ki insanlar biraz sağa sola dağılsın ve keyfimizle balık tutabilelim.

Etrafta 4-5 tane mera var aslında ama evimden çıkıp 10 dakikada o bölgeye inebildiğim ve ayrıca sohbet ettiğim insanlar olduğu için gidiyordum ama duyan gelmiş oldu artık ve istemeyerek de olsa yer değiştirmek mecburi gözüküyor.
1-2 balık bana yetiyordu fakat şimdi kimsenin olmadığı 2 farklı merayı deniyeceğim seyahat dönüşü sonrada kovayı içindekilerle taşıyabilirsem şöyle bir uğrayıp göstereceğim ki insanlar biraz sağa sola dağılsın ve keyfimizle balık tutabilelim.
Selam sakın yapma o nu... sonra balık tutamayınca ellerinde kovalarla bütün sahili dolaşmaya başlıyorlar. Bir yakalarlarsa orayı da bitirirler aman diyeyim...

Back