Var ya iki gündür senin şu konunu okuyup duruyorum. Hayatımda senin kadar takıntılı adam görmedim he. Ama sana bir şey diyim mi, takdire şayan bu çabaların. Harbiden bak. Çok ama çok sevdiğim bir söz var. Bunu her seferinde dile getiririm. Hatta oğluma da öğretiyorum, yaşayarak öğretiyorum hem de. "Başarısız olanlar, denemekten vazgeçenlerdir." Lincoln dayı söylemiş
Tebrik ederim, inatla devam kardeşim. Ben de yiyorum aynı b.ku. Habire atıp çekiyorum aynı yerlerde. yosun çekiyorum. Sonra gelip burada konu açıyorum; dişli yosun çektim, rengini beğenmedim saldım, yaprak yosun çektim büyüsün diye saldım... şeklinde
Ortaokulda bir bilgisayarım vardı. Ve elimde işyerindenki bilgisayarlardan çıkma olan anakartlar ve işlemciler. Bilgisayarın hızı 166 Mhz idi. O parçalar o sistemi hızlandırabilir mi diye düşünerekten bir işe giriştim. Bilgisayar parçalarını nasıl sökeceğimi bilmiyordum. Bütün kabloları işaretledim başladım sökmeye takmaya sökmeye takmaya. En az 20-30 defa elimdeki bütün parçaları deneyerek değiştirmişimdir üşenmeden. En sonunda yaklaşık 170, 180, 190 gibi hızlar görerek en son 210 Mhz gibi bir hıza ulaştım tam hatırlamıyorum rakamı . Elimdeki parçalarla en iyi bu oluyordu yeterli deyip bıraktım. O günden beri tamir için bir kere bilgisayarım tamirciye gitmemiştir.
Şimdi bunu anlatma nedenim ben x işi yaparken orada en iyi kombinasyonu yakalamaya çalışıyorum. Şu anda tek eksiğim FC leader sanırım. 4 ay önce arkadaşım olta atarken onun oltasını sallamaya cesaretim bile yoktu. Ama bugün ekipmanlar olsun, avlanma teknikleri, kamış makine türleri, atar değerleri, aksiyon teknikleri, bağlama türleri vs kısa sürede baya bilgi edindiğimi düşünüyorum. Yeterli mi değil. Ama ben bir alana girince o alanda tüm teknik detaylara kadar inmeyi seviyorum. Balığı bulamadıkça da daha çok araştırmaya yöneliyorum. O yüzden bu alanda bütün detayları öğrenene kadar balıksız meraya devam.