Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baligin olmadığı çok gizli Meramda lrf ye devam 🙂

Dosyalar

• 082AB3C1-B000-47ED-9F4A-DE25571686BB.jpeg
    082AB3C1-B000-47ED-9F4A-DE25571686BB.jpeg
    85 KB · Okunma: 642
Bir is icin asaya indin Bulent Ecevit kut.merkezi onu atan cok balik yok herkese rasygele
f164f2e27dd0ac5fe9de75b699a5c662.jpg
71b63ec8e02994670daf3d192156aa3c.jpg

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla Hasan abi o kadar yerde olta salladik, yemli ve muhabbetli balık için en ideal yer kartal-maltepe hattı.
Kalabalık yok, park sorunu yok,
İşin trajikomik tarafı balık da yok 🙂

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Hasan abi o kadar yerde olta salladik, yemli ve muhabbetli balık için en ideal yer kartal-maltepe hattı.
Kalabalık yok, park sorunu yok,
İşin trajikomik tarafı balık da yok 🙂

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baligin olmadığı çok gizli Meramda lrf ye devam 🙂

Var ya iki gündür senin şu konunu okuyup duruyorum. Hayatımda senin kadar takıntılı adam görmedim he. Ama sana bir şey diyim mi, takdire şayan bu çabaların. Harbiden bak. Çok ama çok sevdiğim bir söz var. Bunu her seferinde dile getiririm. Hatta oğluma da öğretiyorum, yaşayarak öğretiyorum hem de. "Başarısız olanlar, denemekten vazgeçenlerdir." Lincoln dayı söylemiş
Tebrik ederim, inatla devam kardeşim. Ben de yiyorum aynı b.ku. Habire atıp çekiyorum aynı yerlerde. yosun çekiyorum. Sonra gelip burada konu açıyorum; dişli yosun çektim, rengini beğenmedim saldım, yaprak yosun çektim büyüsün diye saldım... şeklinde

Var ya iki gündür senin şu konunu okuyup duruyorum. Hayatımda senin kadar takıntılı adam görmedim he. Ama sana bir şey diyim mi, takdire şayan bu çabaların. Harbiden bak. Çok ama çok sevdiğim bir söz var. Bunu her seferinde dile getiririm. Hatta oğluma da öğretiyorum, yaşayarak öğretiyorum hem de. "Başarısız olanlar, denemekten vazgeçenlerdir." Lincoln dayı söylemiş
Tebrik ederim, inatla devam kardeşim. Ben de yapıyorum aynı haltı. Habire atıp çekiyorum aynı yerlerde

Ben de ben de!..

Back