Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

semihalbayrak

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dun aksam 7-11 arasi maltepe dolgudaydim.Yemli denedik aşırı ruzgar ve akinti vardi.Vurus oldu fakat balik alamadim.Rapala denedim 4.atista takim patladi bende toplanip geldim..Ruzgarin yonunun degismesi şart :(

B

BS Okuru

Misafir
pazartesi günü poyraza dönüyor ama o zamana kadar da yarından itibaren şiddeti azalacak dalga boyu da az olur o yüzden de rahat atılır

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
Bende dün lrf denedim biraz 18:00 - 19:00 arası 20-30 atış yaptım. Biraz oturdum, biraz çay içtim gene herzaman ki gibi birşey yok. Aslında hava lrf ye uygun değildi ben sadece yeni aldığım 0.06mm ipin erimini merak etmek için gitmiştim daha önceki lrf ye uygun olmayan 0.14mm idi. Rüzgara rağmen daha önce attığım mesafeden daha güzel atıyorum. Kendi avlandığım yer doluydu tam ne kadar etki ettiğini anlamak için güzel hava koşullarında kendi avlandığım yerde tekrar deneyeceğim. Oradan % olarak ne kadar etki ettiğini daha iyi tahmin edebilirim.

Ağırlık 3gr jighead. / isome silikon

iogurer

Yeni Üye
Adı
izzet
Bende dün lrf denedim biraz 18:00 - 19:00 arası 20-30 atış yaptım. Biraz oturdum, biraz çay içtim gene herzaman ki gibi birşey yok. Aslında hava lrf ye uygun değildi ben sadece yeni aldığım 0.06mm ipin erimini merak etmek için gitmiştim daha önceki lrf ye uygun olmayan 0.14mm idi. Rüzgara rağmen daha önce attığım mesafeden daha güzel atıyorum. Kendi avlandığım yer doluydu tam ne kadar etki ettiğini anlamak için güzel hava koşullarında kendi avlandığım yerde tekrar deneyeceğim. Oradan % olarak ne kadar etki ettiğini daha iyi tahmin edebilirim.

Ağırlık 3gr jighead. / isome silikon
Selamlar Turan,

Ben de Lrf’ye fena sarmis durumdayım fakat bildiğin gibi en uygun mekanlar, iskele liman tarzi yerler lrf için. Maltepe Pendik hattinda nereleri tercih ediyorsun gitmek icin? Ben doldu alani yanindaki kayikhane veya direk doldu alani civarinda takiliyorum fakat istedigim verimi alamadim.

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
Selamlar Turan,

Ben de Lrf’ye fena sarmis durumdayım fakat bildiğin gibi en uygun mekanlar, iskele liman tarzi yerler lrf için. Maltepe Pendik hattinda nereleri tercih ediyorsun gitmek icin? Ben doldu alani yanindaki kayikhane veya direk doldu alani civarinda takiliyorum fakat istedigim verimi alamadim.
Merhaba abi,
Ağustosta başladım balığa sörf olta ile yaz ayları çapariye istavrit zevkliydi bayağı. Ama 5 balık geldiği zaman bile balık varmı yok mu belli olmuyordu bende daha zevkli bişeyler aramaya başladım. Spine geçtim, dahada zevklisini aradım lrf ye geçtim. Koçtaş-Dragos arasında hep aynı yerde takılıyorum spin ve lrf ye 1000 lerce at çek yapmama rağmen sadece 1 zargana alabildim rapalaya. Kaşık,jig,rapala benim bölgemde çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım. Aksiyonsa aksiyon, rapala, jig, kaşık, imzamda yazılı ekipman ve yemlerle herşeyi denedim, bir haftadırda silikon deniyorum. Ne yaptımsa benim olduğum yerde çalıştıramadım. Denizde canlı olduğunu düşünmemeye başladım artık. Ama nedense sürekli aynı bölgede olduğum için oraya alışkınım balık olsada olmasada orada olmak bana keyif veriyor. Çay falan içiyorum en kötü :)
Ama o bölgeden spin ve lrf ye balık almadan başka yere geçmek yok inat ettim.

B

BS Okuru

Misafir
Selamlar Turan,

Merhaba abi,
Ağustosta başladım balığa sörf olta ile yaz ayları çapariye istavrit zevkliydi bayağı. Ama 5 balık geldiği zaman bile balık varmı yok mu belli olmuyordu bende daha zevkli bişeyler aramaya başladım. Spine geçtim, dahada zevklisini aradım lrf ye geçtim. Koçtaş-Dragos arasında hep aynı yerde takılıyorum spin ve lrf ye 1000 lerce at çek yapmama rağmen sadece 1 zargana alabildim rapalaya. Kaşık,jig,rapala benim bölgemde çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım. Aksiyonsa aksiyon, rapala, jig, kaşık, imzamda yazılı ekipman ve yemlerle herşeyi denedim, bir haftadırda silikon deniyorum. Ne yaptımsa benim olduğum yerde çalıştıramadım. Denizde canlı olduğunu düşünmemeye başladım artık. Ama nedense sürekli aynı bölgede olduğum için oraya alışkınım balık olsada olmasada orada olmak bana keyif veriyor. Çay falan içiyorum en kötü :)
Ama o bölgeden spin ve lrf ye balık almadan başka yere geçmek yok inat ettim.
İzzet kardeşim aramıza hoş geldin..
Denemelerini dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak denemeni tavsiye ederim.

Turan kardeşim selamlar. Aynı şekilde sende dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak deneme yapmanı tavsiye ederim. Bunun yanında Bülent Ecevit kültür merkezinin önünden de denemeler yapabilirsin.

B

BS Okuru

Misafir
Spin denemelerinizi daha çok derin meralarda değilde sığ olan dibinde büyük kayaların olduğu alanları sabah ve akşam üzeri denemenizi tavsiye ederim 2 haftadır balığa çıkamadığım için rapor yazamıyorum kısmetse bu pazar güzel bi av gerçekleştirip rapor yazmak kısmet olur inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
İzzet kardeşim aramıza hoş geldin..
Denemelerini dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak denemeni tavsiye ederim.

Turan kardeşim selamlar. Aynı şekilde sende dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak deneme yapmanı tavsiye ederim. Bunun yanında Bülent Ecevit kültür merkezinin önünden de denemeler yapabilirsin.
Aleykümselam abi. Bülent Ecevit kültür merkezinin orada da deneme yaptım. Ama ilk hedefim balıkçılıkla tanıştığım, balığın olmadığı meramda balık tutmak :) Daha sonra bahsettiğiniz gibi 50 şer 100 er metre ilerlemelerle yeni yerler bulmaya çalışmak.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
"Akşam Maltepe civarına yemliye git" diyor içimden bir ses, "çok yeme otur diyor" başka ses.
Muhtemelen gitme diyen ses galip gelecek çünkü balık olmayışı bir yandan, kalabalık bir yandan biliyorum ki keyif vermeyecek.
Yarın erken çıkıp lrf'ye takılmalı en iyisi galiba.