Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İstavrit denizlerin kurufasulyesi hiç bir şey olmasa istavrit hep olurdu onu bile mumla arar olduk. dün tuzla açıklarında tekneyle çıkanlar bile çok balık alamamış en fazla 2 kilo kadar istavrit.
Zaten olta açmaya hiç niyetim yoktu ama Tuzla açıklarındaki sandal yoğunluğu beni kandırdı. Yağmurdan sonra hava biraz serinledi inşallah bundan sonra olur ama Perşembe yine ısınacak.

Dün sanah tekneyle açıldık 2 3 saat aradık heryerde balığı çok az aldık ama kıyıya yakın yemli inanılmaz mezgit vardı şaşırdım

Pendik,Tuzla,Bayramoğlu,Eskihisarda Tekne ile balığa çıkacak arkadaşlar;
Balıkğa saat 04-05 sularında çıkarlarsa iyi balık alabilirler.
İstavrit,iri istavrit,kocagöz istavrit,iri mezgit kırlangıç alabilirler.
Balık bulucu yoksa klasik meralar av verir.

Merhaba,

Foruma ilk mesajım.Aileden gelen balık hevesi ile bu sene bu işe sarılmak istedim.Normalde el oltası gibi zevk veren bir tutuş benim için olmasa da malum kıyılarımızın durumu nedeniyle kamışlı sistem ile işe koyuldum.

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere Küçükyalı Maltepe civarını taradım.Açık ve net şekilde söylüyorum.Şu an balık yok.

Yunus oltanız var ise atıp tutabilirsiniz 🙂

Bol bol Yunus dolanıyor.Bu durumda buralara kısa dönemde balık girmesi de zor gözüküyor.

Eylül sonu Ekim başı gibi boğazda uzun olta yapmaktan başka bu sene balıktan zevk alınacak bir durum görmüyorum.Yeni türemiş yöntemlerle sahte şekilde balık tutmanın da ufak balıklarda nasıl bir zevki olduğunu anlamış değilim.

Bir amatör balık sevdalısından kısa bir not olarak bilgilerinize..

pazar günü millet istavrite çabalarken herif baktı istavrit yok çapariyi yatırıyor yere biraz tık tık topla mezgitleri 🙂
yer kartal sahil halı sahadan 50 mt ilerisi maltepe istikameti

ya bu kilolarca istavriti kim nasıl nerden almış hiç anlamıyorum, ben mi gormüyorum acaba 🙂

Back