Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Dostlar
üzün bir aradan sonra akşam arkadaşlar ile bostancı pendik arası bir yere balık kıyı olta avına gideceğiz. net yer önerilerinize ihtiyacım var. tavsiyelerinizi bekliyorum, lokasyon ve olta takımı tavsiye ederseniz çok sevinirim.
üstad lara duyurulur.

Merhaba Dostlar
üzün bir aradan sonra akşam arkadaşlar ile bostancı pendik arası bir yere balık kıyı olta avına gideceğiz. net yer önerilerinize ihtiyacım var. tavsiyelerinizi bekliyorum, lokasyon ve olta takımı tavsiye ederseniz çok sevinirim.
üstad lara duyurulur.
Arkadaslar balık şurdadır burdadır diye birşey yok. Bu balık gezen balık .. oldugu yerde yuvalanmıyor . O nedenle bostancı - pendik arası heryerden avlanabilirsiniz. Ondan sonrası artık kısmet...

An itibari ile fatih unv. Hast. Önünde herkes mantarlı takımları yemleyip suya bırakmış. Alan görmedim henüz. Hava soğuk ona göre çıkın derim.

Tabiki balıkların doğası budur da, ben yanlış soru sordum sanırım, nerelerden olta atılır mesela oltayı fazla takmadan yerinin rahat olduğu nereler vardır. gibi bilgiler daha iyi olur sanırım.

Dün akşam 16:00 18:30 arası dragostan tekne kiraladım 2:50 saatte tık yok. Boğaza giden varmı bu arada balık durumu nedir?

Tabiki balıkların doğası budur da, ben yanlış soru sordum sanırım, nerelerden olta atılır mesela oltayı fazla takmadan yerinin rahat olduğu nereler vardır. gibi bilgiler daha iyi olur sanırım.
Fatih Kolejinin orası Migros Karşısı ve oalmiyeler Karşısı tercih edilen yerler yemli atabilirsin buralardan 3 lü Mantarlı takım 100 gram kurşunla. yarın akşam bizde oralarda olacağız. şimdiden rastgele

Fatih Kolejinin orası Migros Karşısı ve oalmiyeler Karşısı tercih edilen yerler yemli atabilirsin buralardan 3 lü Mantarlı takım 100 gram kurşunla. yarın akşam bizde oralarda olacağız. şimdiden rastgele
Selam tarık koçtaşın karşısınamı gideceksin yarın saat kaç gibi?

Gumusten iyi yem olur hem eti sikidir hem cok parlak hemde cinekop coknsever ama yakalamak icin sallama capari herkeste olmaz istavrit caparisi ile yakalayamazzin hassas 4 5 mtlik gol kamisi ile denersen faydali olur

Back