medmarine2
Aktif Üye
Doğrudur kardeşim. kıyıda çok görüyorum gümüş peki nasıl yakalıyorlar bir bilgin var mı ?
Sallama olta, gümüş çaparisi öğleden sonra kaya üzerinden alıyorlar.
Doğrudur kardeşim. kıyıda çok görüyorum gümüş peki nasıl yakalıyorlar bir bilgin var mı ?
eyvallah. bir ara çaparısını alır denerim daha çok dikkat çekeceği kesin baya parlıyor zatenSallama olta, gümüş çaparisi öğleden sonra kaya üzerinden alıyorlar.
Arkadaslar balık şurdadır burdadır diye birşey yok. Bu balık gezen balık .. oldugu yerde yuvalanmıyor . O nedenle bostancı - pendik arası heryerden avlanabilirsiniz. Ondan sonrası artık kısmet...Merhaba Dostlar
üzün bir aradan sonra akşam arkadaşlar ile bostancı pendik arası bir yere balık kıyı olta avına gideceğiz. net yer önerilerinize ihtiyacım var. tavsiyelerinizi bekliyorum, lokasyon ve olta takımı tavsiye ederseniz çok sevinirim.
üstad lara duyurulur.
Fatih Kolejinin orası Migros Karşısı ve oalmiyeler Karşısı tercih edilen yerler yemli atabilirsin buralardan 3 lü Mantarlı takım 100 gram kurşunla. yarın akşam bizde oralarda olacağız. şimdiden rastgeleTabiki balıkların doğası budur da, ben yanlış soru sordum sanırım, nerelerden olta atılır mesela oltayı fazla takmadan yerinin rahat olduğu nereler vardır. gibi bilgiler daha iyi olur sanırım.
Selam tarık koçtaşın karşısınamı gideceksin yarın saat kaç gibi?Fatih Kolejinin orası Migros Karşısı ve oalmiyeler Karşısı tercih edilen yerler yemli atabilirsin buralardan 3 lü Mantarlı takım 100 gram kurşunla. yarın akşam bizde oralarda olacağız. şimdiden rastgele