Neden olmasın 😛yakında bir eşkina organizasyonu mu geliyor yoksa 😀
Neden olmasın 😛yakında bir eşkina organizasyonu mu geliyor yoksa 😀
Hatırlıyorum o olayı bende arkadaşı eleştirenlerdendim. ben Üsküdarlıyım o güne kadar üsküdarda eşkina tutan görmemiştim ama o sene kayalıklarda herkes eşkinaya olta atmıştı. artık orasını da kurutmuş olabilirler.Geçen sene bu siteden yemci lakaplı bir arkadaş av raporunu paylaşmış, uskudar tarafından 17 tane eşkina almış ,irili ufaklı havyarlı havyarsız, boy boy fotoğrafını övüne övüne koymuş birde nokta mera söylemiş dolaylı olarak yemlerde benden diyor..Ben ve site yöneticilerin den bir abimiz en nazik şekliyle uyardık yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali adamın söylemediği laf kalmadı en seviyesizinden , onu da geçtim kimse alınmasın ama bu siteden bir çok arkadaş adama taraf çıktı
Aslında beni şüphelendiren Adamın kullanıcı adının yemci gibi bir şey olmasıydı şimdi sizin sözünüzden sonra da düşünmüyor değilim, sırf yemleri bende alın diye konmuş feyk fotoğraflarda olabilir , ama olay gerçek yada değil böyle bir durum karşısında bunu savunanlar karşısında hayrete düşmüştüm, uzun süre girmedim siteye sinirimdenHatırlıyorum o olayı bende arkadaşı eleştirenlerdendim. ben Üsküdarlıyım o güne kadar üsküdarda eşkina tutan görmemiştim ama o sene kayalıklarda herkes eşkinaya olta atmıştı. artık orasını da kurutmuş olabilirler.