Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karayemiş önü kayık ile saat 17-20 arasındaki avımızda 4 kilo kadar balığımızı aldık .Mezgit be istavrit karışık olarak
Avların daim olsun zafer abi,
Geçen hafta bende oradan açıldım kayık ile, 1 kilo yu biraz geçti tuttuğum, hangi mesafelerden alıyorsunuz, çok açıldınızmı ?
bugün nasip olursa tekrar açılıcam şansımı denicem.

Avların daim olsun zafer abi,
Geçen hafta bende oradan açıldım kayık ile, 1 kilo yu biraz geçti tuttuğum, hangi mesafelerden alıyorsunuz, çok açıldınızmı ?
bugün nasip olursa tekrar açılıcam şansımı denicem.

Sayın kardeşim Tekneci Vahit abinin kayıklarından kiralıyoruz.Güzel bir düzen kurmuş denizin belli yerlerine dubalar yerleştirmiş böylece çapa atmana gerek kalmıyor.Biz sondan 2. Mavi dubaya bağlıyoruz kayığı(aramamızda kalsın)

Sayın kardeşim Tekneci Vahit abinin kayıklarından kiralıyoruz.Güzel bir düzen kurmuş denizin belli yerlerine dubalar yerleştirmiş böylece çapa atmana gerek kalmıyor.Biz sondan 2. Mavi dubaya bağlıyoruz kayığı(aramamızda kalsın)
Abi aranızda kaldı 🙂 şaka bi tarafa dubaya bağlama olayını geçen hafta yaptim on numara. Kıyıdan at çek yapanların ulaşabileceği maksimum mesafenin 20-30 metre açığı ve balığın kiyiladigi en verimli yer.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi aranızda kaldı 🙂 şaka bi tarafa dubaya bağlama olayını geçen hafta yaptim on numara. Kıyıdan at çek yapanların ulaşabileceği maksimum mesafenin 20-30 metre açığı ve balığın kiyiladigi en verimli yer.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link) Kardeşimle nasipse yarın ilk defa aynı bölgede sabah suyu denemesi yapacağız.Bu vesile ile güzel bir dost kazanacağımızı umuyoruz.Ayrıca böyle güzel insanlarla bizi tanıştıran bu plartfoma teşekkür ederiz

zargana durumu nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı kaynarca kartal arası
yarın hava iyi olursa gitmeyi düşünüyorum gidecek olan varsa beraber deneyebiliriz

Hayırlısı ıle bır ıstavrıt sezonunun sonuna gelmıs bulunuyoruz malesef anadolu yakası pendık kartal kıyı serıdınde ıstavrıt nerede ıse tukendı balık ıyıcene acıga dogru yonelmeye basladı
durum boyle olunca bende makınamı ve kamısımı guzelcene bakım yaptıktan sonra rafa kaldırdım ınsallah gelıcek sezon daha bereketlı olur tum hobıdaslara rast gelsın.

Sırf senin için yarın akşam deniyeceğim caddebostanda tabi hava iyi olursa

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sırf senin için yarın akşam deniyeceğim caddebostanda tabi hava iyi olursa

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abı samandıra deneme sakın hıc keyıf vermıyor ya 🙂 spın kamıs ile 3 kosteklı beden yap 9 numara ıgne mebura sılıkon 10 gr kıstırma kursunu tak oyle avlanmayı dene cıdden o daha cok zevklı oluyor 🙂

Back