Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spin kamış kalkanda bayramdan sonra getireceğim, sonrası lüfer zati

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zargana durumu nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı kaynarca kartal arası
yarın hava iyi olursa gitmeyi düşünüyorum gidecek olan varsa beraber deneyebiliriz

Pazartesi akşam üzeri Tuzla civarında kısa bir Zargana denemesi yaptım. Daha büyümemişler, geldikleri yere lüferlere vitamin olsun diye iade edildi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün uğradım ama takımlar tırt olmuş farkında değilim o yüzden 5 tane alabildim av sonunda da hepsi canlıydı saldım gittiler, beyaz parlak kaz ördek çakması kullananlar bayagı aldı karadan ben turuncu fosforlu ayakkabı bağı mor sim kullandım.

Bazı bölgelerde güzel boylarda ve iyi miktarda istavrit alınıyor akşam suyuyla başlayıp gece çaparisiyle devam ederek... kraça hiç yoktu dün akşam, gelen balıkların hepsi iri boy dolgun istavrit veya takozlardı...

Bazı bölgelerde güzel boylarda ve iyi miktarda istavrit alınıyor akşam suyuyla başlayıp gece çaparisiyle devam ederek... kraça hiç yoktu dün akşam, gelen balıkların hepsi iri boy dolgun istavrit veya takozlardı...

@Ersin1903 Ersin kardeşim,
Beraber gidince kraça ve kayabalığı azami iskorpit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bende bi gudubetlik var galiba 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

@Ersin1903 Ersin kardeşim,
Beraber gidince kraça ve kayabalığı azami iskorpit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bende bi gudubetlik var galiba 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
😀😀 abi bakma dün bizde birçok aksilikle uğraştık ama balıklar iyiydi keyfimizi aldık yeteri kadar 😉 inşallah sen gidince de denk gelir yine böyle güzel boyda balıklar...

İstavrit kıyıya 10 metre mesafede geziyor. kefallerle beraber geziyorlar. bende surf takım yok LRF kamışa 5 li çapari takıp avlandım hava kararana kadar 3 kg balık aldım. boylar fena değil. gümüş çaparisi iyi çalışıyor. ama çabuk yıpranıyor.
upload_2017-8-24_12-51-30.png

Bu kansızı bilen tanıyan çıkar mı
(link)

Back