Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana bir de lrf takım yapmak lazım.
Hahaa , ona sıra var abi. Spin olayından keyif alırsak sonraki aşama lrf 🙂
Yalnız bu kuru kurtla bu hafta eşkina alan olmuş. Ama ser verip sır vermiyorlarmış mera konusunda. Tuzla- Bostancı hattı diyorlar sadece 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahaa , ona sıra var abi. Spin olayından keyif alırsak sonraki aşama lrf 🙂
Yalnız bu kuru kurtla bu hafta eşkina alan olmuş. Ama ser verip sır vermiyorlarmış mera konusunda. Tuzla- Bostancı hattı diyorlar sadece 🙂

Mera bende kardeşim. Ben oradan yakalamadım ama geçen sene çinekop zamanı dibimden ne kadar eşkina alındığına şahit oldum. Biz sıfır çekerken adamlar kovayı doldurdu.

Mera bende kardeşim. Ben oradan yakalamadım ama geçen sene çinekop zamanı dibimden ne kadar eşkina alındığına şahit oldum. Biz sıfır çekerken adamlar kovayı doldurdu.
Hayırlısı be abi bizimkisi kafa dağıtmaca. Sıkıntılı bir dönem iş güç anlamında. Arada olta sallamak gerçekten iyi geliyor. Bir iki haftaya güzel balık almaya başlarız inşallah. Beraber av da yaparız. Nasıl olsa eşkinacı çok forumda ve hinterlandda 🙂 bu yemli olayında muhabbet koyu ekip en az 3-4 kişi olunca keyifli oluyor...

Burgaz ada açıkları tekne ile yem karides

Dosyalar

• FAEBA7FF-5013-4AC4-9EA9-7920659AD3C7.jpeg
    FAEBA7FF-5013-4AC4-9EA9-7920659AD3C7.jpeg
    99.6 KB · Okunma: 806
  • 7C5B07B0-8A2B-4A28-89EF-4CF27CC3BA88.jpeg
    7C5B07B0-8A2B-4A28-89EF-4CF27CC3BA88.jpeg
    107.7 KB · Okunma: 701
Çinekop icin dolgu alaninda yemli yaparken gecede 3 4 eskina cikartirdik arkadasla. Kasim ve aralikta iri eskinalara denk gelirdik. Allah biliyor ya yazin yakalanan eskina biraz ince geliyor ufak tefek geliyor. Soguk suda yakalanan eskina daha kivaminda olur.
Bence eskina vakti girdi. Nasip kismet olursa c.tesi aksam eskina icin beklicem.

Çinekop icin dolgu alaninda yemli yaparken gecede 3 4 eskina cikartirdik arkadasla. Kasim ve aralikta iri eskinalara denk gelirdik. Allah biliyor ya yazin yakalanan eskina biraz ince geliyor ufak tefek geliyor. Soguk suda yakalanan eskina daha kivaminda olur.
Bence eskina vakti girdi. Nasip kismet olursa c.tesi aksam eskina icin beklicem.
Önceki akşam üç saat takıldım gelen sadece 2 gelincik. Eşkiya namına iz işaret yok İbrahim...

Back