Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel boy ispari gitti 250-300 gramı vardı düştü. Bir de burda hırsız var isomeleri kesiyor yakalarsam öpecem.bu arada arkadaşım kiloluk iskorpit aldı
O hırsız tüm sahil boyu var geçen haftada benim isomeleri paramparça ettiler. Ufak balıklar ama pahalıya mal oluyor tosbaalar 🙂

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ispariden dert yanan arkadaslar yummy silikonlari deneyin isparilerin canina okudugu gulplar ve isomelerinizi dolaplarinizin tozlu raflarina kaldirirsiniz paket fiyatlari hala uygunken kacirmayin benden demesi yakinda berkley ve isome kadar olunca fiyatlari sonra ağlarsiniz benden demesi🙂 ithal eden firma bu kadar tutacagini bilse 70 liradan raflara cikarirdi butceniz ne kadar el veriyorsa cantanizda depolayin bilginize.

yummy silikon diye arayınca panda desenli silikon telefon kabı çıkıyor HB'da 😛 Biz balık arıyoruz googledan bile anca ayıcık geliyor anasını satayım 🤣😆

gorseli bu hocam

Dosyalar

• 44ca9362-c224-4670-b7f0-f7d86540ba2d.jpg
    44ca9362-c224-4670-b7f0-f7d86540ba2d.jpg
    110 KB · Okunma: 474
ispariden dert yanan arkadaslar yummy silikonlari deneyin isparilerin canina okudugu gulplar ve isomelerinizi dolaplarinizin tozlu raflarina kaldirirsiniz paket fiyatlari hala uygunken kacirmayin benden demesi yakinda berkley ve isome kadar olunca fiyatlari sonra ağlarsiniz benden demesi🙂 ithal eden firma bu kadar tutacagini bilse 70 liradan raflara cikarirdi butceniz ne kadar el veriyorsa cantanizda depolayin bilginize.
Fujin yummy den bahsediyorsun sanırım?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkley olsa silikonun markasi heralde 80 lira olurdu kacirmadan 5er 5er stoklayin ben bu kadar verimli olucagini dusunmedim. girdigim av bayinde adam sanki firindan yeni cikan ekmek gibi satiyordu🙂 tek dezavantaji abi o kadar kotu kokuyorki anlatamam🙂

Back