Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanlış kareyi yüklemişim, güncelledim, selamlar. 🙂

Dün 8 gibi başlayan davetsiz fırtına sonrası gözle görebildiğim civarda bir ben bir de simaen bildiğim bir abi kaldı. 10:30 gibi şiddeti azalan fırtınada yarım saat şamandıralı çalışıp anca 8-10 parça istavrit alabildim.
Ama tek handikap duvar gibi karşımızdan esen şiddetli fırtına değil, fotoğraftan da görebileceğiniz üzere dişlinin de uğramış olmasıydı.

Yanlış kareyi yüklemişim, güncelledim, selamlar. 🙂

Demekki denemek şart
👍👍👍👍👍

Bu sene yer yer tek tük balık yapıyor.
Olta atan denk getiren alıyor
Kimse yok diyemez,
Ama kimse de bol diyemez 😉
Doğru! Elli atış yapıyorsun, 1 tane alamıyorsun. Tam toparlanayım diyorsun ama yanındaki 1 tane alıyor tüm sahili zehirliyor. Sonra bi 50 atış daha yapıyorsun şeklinde bir sene🙂

Doğru! Elli atış yapıyorsun, 1 tane alamıyorsun. Tam toparlanayım diyorsun ama yanındaki 1 tane alıyor tüm sahili zehirliyor. Sonra bi 50 atış daha yapıyorsun şeklinde bir sene🙂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Patlayan merada çalışıyoruz,
saat olmuş dokuzbuçuk, tek balık yok
millet toplanıyor gidiyor
Lap yapıştı
Çıkarttım güzel bir sarıkanat,
Toplananlar geri başladı atışa
Dedim arkadaşlar, bakın bu denk geldi siz aldanmayın, bu saate kadar bu geldiyse olmaz.
Dinlemediler atışlara devam.

Başka balık çıkmadı

Dedim ben söylemiştim.
😀

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Patlayan merada çalışıyoruz,
saat olmuş dokuzbuçuk, tek balık yok
millet toplanıyor gidiyor
Lap yapıştı
Çıkarttım güzel bir sarıkanat,
Toplananlar geri başladı atışa
Dedim arkadaşlar, bakın bu denk geldi siz aldanmayın, bu saate kadar bu geldiyse olmaz.
Dinlemediler atışlara devam.

Başka balık çıkmadı

Dedim ben söylemiştim.
😀
Yalnız ben bir şey farkettim. Atış mesafem gayet iyi ama gagalı sahtelerde doğru aksiyonu veremiyorum, verebilen daha şanslı oluyor. O nedenle benim bolca gidip aksiyon çalışmam lazım.

Cumartesi sabahı Pendik balık çarşısının arkasındaki balıkçı tekneleri ile tuzla açıklarına çıktık, 13 yaşında oğlum ile beraber (kamış ve el oltası) 3kg kadar istavrit tuttuk. 10 lu çaparinin tamamı dolu geldiği oldu 🙂 zevkli bir av oldu.

Cumartesi sabahı Pendik balık çarşısının arkasındaki balıkçı tekneleri ile tuzla açıklarına çıktık, 13 yaşında oğlum ile beraber (kamış ve el oltası) 3kg kadar istavrit tuttuk. 10 lu çaparinin tamamı dolu geldiği oldu 🙂 zevkli bir av oldu.
Maaşallah...
👍

Back