Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah 6 da kalktık teyze oğlu ve birader ile birlikte pendik sahil yolunun bitimindeki dolgu alana gittik.
Teyze oğlu ile ben spin attık birader ise çapari takıp istavrite attı.
Yarım saat kadar levrek sahtesi attım 1.5 saat kadar da hansen pilgrim attım.bırakın vuruşu takibi istavrit bile gelmez mi yahu?

Biz gittiğimizde 2 kişi vardı.biz gittik 5 olduk.Yarım saat sonra bir kişi daha geldi.sonra dan gelen yarım saat sonra takımları topladı gitti.giderken de buraya ne zaman gelsem hep elim boş dönüyorum diyerek söylene söylene gitti 🙂

Biz de 8.30 a kadar temiz hava almış olduk.

Bu sene ciddi bi balık sıkıntısı olacak gibi geliyor.Mevlam sonumuzu hayır eylesin.
Yarım saatte ne bekliyormuş

Pendik - Maltepe hattında balığa giden arkadaşlarımdan bana gelen bilgiler hala gece yemli çinekop'un çok randımanlı olmadığı, kısmetine denk gelen varsa bazı bölgelerde birkaç adet tek tük çinekop alan var... Bunun haricinde belli bölgelerden top arkası ipekle ve yemli zargana alınıyor...
Yemli sezonu için beklemedeyiz ama eskisi gibi bu hatta pek randıman vereceğine dair ümidim yok nedense.. Artık kısmet, başka mekanlarda kovalamak gerekebilir dişlileri 👍

şu maltepe-kartal-pendik-tuzla-suadiye-kadikoy-balik-avi-durumu kadar iç karartan başka rapor sayfası yok bea hep kötü haber hep balık yok ne olacak bizim halimiz
Uzun süre Maltepe-Kartal hattında yemli takımla av mücadelesi verdik. O şeritte dişli avı çok kısa bir dönem olarak geçti hep. O da Ekim-Kasım aralığında 1 hafta gibi bir süre oldu hep. Lodoslu havaları takip ekip sanki levrek avına gider gibi gittiğimzde aldık hep yemli takımla sarıkanat-çinekopları. Lüfer alındığını da gördüm. Havaların soğumaya başladığı zamanlarda yağmur,rüzgar ve dalgalı zamanlarda geceleri güzel avlar yaptık. Ama dediğim gibi sezon 1 hafta bilemedin 10 gün sürdü hep. Belki bizim nasibimiz az olduğu için de yakalayamamışıszdır bunu bilemiyorum. Hava da çok yatık şu zamanlar. Fırtınada denemek av verimini artırır diye tahmin ediyorum. İnşallah kıyılarda herkes gönlünce iri balıkları avlayabilir.

Dün akşam Maltepe dolgu alanında dolanmaya çıktım bankta oturdum yemliye atanları izliyorum çok güzel Bi vuruş geldi sağlam tasmaladi çinoyu kaptı aynı arkadaş 15 dk sonra yine tasmaladi 2. Çinoyu aldı. 10 dk sonra Bi tasma daha iri Bi mezgit attı kovaya sonra ordan kucukyali mendirege kadar yürüdüm o arkadaştan başka alan görmedim heleki k. Yalıda yemli çinoya atan mezgite atan yada şamandıralı istavrite atanlar vardı sonuç kocaman sıfır.
Benden rapor bu kadar bu arada akşam üstüne yakın gene dolgudan zargana alanlar cogunluktaydi

Back