Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
Dün Maltepe sahil dolgu alanında Maltepe merkez Migros'tan Küçükyalı sınırına dek gidiş - dönüş yürüdüm. O kadar uzun mesafede yalnızca 2 kişi vardı avlanmaya çalışan. Birisi mezgite atıyordu diğeri ise spin'ci idi. Her ikisi de hiç balık alamadan döndüler.
Velhasıl kelam, mart başı itibariyle balık hala kıyılamamış durumda ve hala açık sularda, derinde gezinmekte. Ki zaten arkadaşlarım da gözle görebileceğimiz bir mesafede, Burgazada'nın hemen önündeki Kaşıkadası adlı ufak kara parçasının önünde avlanıyorlardı. İri iri istavrit çekiyorlardı.

E

Erden Eren

Misafir
Dün akşam biz de Maltepe sahilde deneme atışları yaptık ama herkes sıfır balık aldı. Bizimkisi az biraz hasret giderme idi.
Şimdi senin bu alıntıladığın mesajı görünce kendi kendime nasıl olur diye sordum ilk etapta. Sonra bir baktım ki 2 Mayıs 2010'nun mesajına alıntı yapmışsın. :)

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar,

bu günlerde lrf yapan arkadaş var mıdır ? nedir durum denelemere başlayalım mı ? :)

E

Erden Eren

Misafir
Geçen hafta bir abimiz denedi ama bir şey alamadı. Ve keza biz de normal av denedik ama takvim erken malum, hepimiz elimiz boş döndük.