es.barış61
Daimi Üye
Kartal-Atalar da Merden Av var genelde boru kurdu bulunur kendisinde..Maltepe Dolgu'da da çinekop aşırı verimsiz. Mesela dün akşam 8-9 gibi herkese 1'er 2'şer gelmiş ama sonrasında gece saat 4'e dek tık yoktu kimsede. Tabi bu bahsettiğim 300-400 metrelik bir alanı kapsıyor. Ama muhtemelen genel olarak budur dolgunun raporu.
@es.barış61 bu arada yazdığın "Tekneyle balığı boğduk vs gibi paylaşımlara sakın itibar edip teknecileri zengin etmeyin dostlar." cümlesine harfiyen katılıyorum. Birçoğu ilk alınan balıkları çekip, daha yeni çapa attık, anında balık yapmaya başladı diye başlıyor, sonra binbir laf cambazlığı yapıyor ama ortada balıktan yana bolluk olmadığı kesin, net.
Bu akşam eşkinaya deneyeceğim. Geçen işkembe ile denedim, açıkçası herkes tuhaf tuhaf baktı, güldüler ve zaten gecenin sonunda sıfır çektim. 🙂 🙂 🙂
Boru kurdu piyasada yok, teke desen ben şahsen çıkaramıyorum, çıkaranlardan alınca da iğnede durması çok zor.
Ah yaz takviminin gözünü seveyim, öyle ya da böyle alıyorduk istavritleri, şimdi yine verimsiz aylar, verimsiz avlar..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi