anilcanmutlu
Üye
- Tepki
- 112
- Ödül
- 38
Küçükyalı - Maltepe Eylül'de biraz dişli yaptı. En azından akşam suyu ve sabah suyunda bir kaç balık alabiliyorduk. Şu sıralar ne yemli ne de spin dişli alınamıyor nedense.
Cevahir Otel - Bezmi Alem Hastanesi arasındaki beton iskelede de tık yoktu.
Biraz gümüş, biraz kırlangıç vardı ama kırlangıçların boyları çok ufak idi.
Bizim bu hattı kimseler yoklamıyor anlaşılan.
Bu sene farklı biraz. Pendik-maltepe hattı spinde çok güzel avlar verdi boş döndürmedi. Normalde nisan-mayıs dönüş balığı spinde daha parlak geçer bu tarafta ama dedim ya bu sene farklı bir sezon. Yemli av hiç yapmadım bu sene bu tarafta, zaten çok da av vermemiş yemli. Tam hazırlığımı yaptım eşkina için yasaklar başladı. Tekeyi nerden süzdüreceğimi bile belirlemiştim 🙂Cevahir Otel - Bezmi Alem Hastanesi arasındaki beton iskelede de tık yoktu.
Biraz gümüş, biraz kırlangıç vardı ama kırlangıçların boyları çok ufak idi.
Bizim bu hattı kimseler yoklamıyor anlaşılan.
Nisan biraz iyimser aslında bizim bu tarafta balık kolay kolay kıyılamıyor 🙂@es.barış61
Barış eşkina konusunda yasaklara takılmayacağım günler yakın gibi gözüküyor. Cafe, restaurant ve meyhaneleri açmaya dair ocak ortasını gösteren yazılar dönüyor basında. Bu bağlamda 21:00 yasağı kalkar ve eşkinaya atarız diye düşünüyorum.
Bu arada NİSAN demişsin. Çatlarız be o vakite kadar üstadım. 🙂
Yemli konusunda bu sene çok kısa bir aralık, ekim - kasım dönemi 40-45 gün kadar biraz av yapıldı, gerisi küllüm yalan maalesef. Dolgu alanını ve onlarca hobidaşı baz alarak yazıyorum bu bilgiyi.