Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi ben 2 hafta önce cumartesi kaynarca tarafından 1 lüfer aldın sabah suyunda ondan sonra vuruş bile alamadım ben kartal sosyal tessisleri tarafından ekimin ilk haftasından beri deniyorum tık yok 1 tane zargana aldık o kadar
Denemeye devam, ben de hep deniyorum .
Bizim bu tarafa balık birden girer kalması kısa sürer.. 🙂
Bi bakmışsın Pendik'te, ertesi gün Dragos değişiyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaklaşık 10 gündür pendik-maltepe hattında olamadım. Bakıyorum forum da pek sessiz.
Yemli de, spin de yok mu skor yapan, müspet haberler verebilecek...?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kartal hattında başında nasılsa son zamanlarda da aynı. Yapmadı bir türlü, yapsa da denk getiremedim. Gidiş-gelişi seyrelttim. Haber ederseniz sevinirim. 🙂

Şöyle 20-25 günlük topluca bir rapor geçeyim bari.
Bizim hayırsız merada yani Dolgu Alanı'nda Kartal tarafı başlangıcı ile Wonderland hizasına kadar olan alanda dişli alan yok.
Ben son 10-12 gündür düzenli olarak eşkina ve keza diğer dip balıklarını yokluyorum ama eşkina alanlar da çok çok az. 7-8 kişi ayrı ayrı atıyor, 5 günde 1 tane çıkıyor çıkmıyor.
Teke de çıkarılamadığından eşkina işi iyice imkansızlaşıyor.

İşin huzur kısmı hariç tamamen ölü bir ara takvimden geçiyoruz kısacası.

Pazar-pazartesi-salı-çarşamba-perşembe günlerine dair raporlamak gerekirse; (gerçi olmayan balığın raporunu vermek de komik ama neyse.)

5 gün boyunca dişli kesinlikle yok. Midye, karides ve dün sülünez ile dibe çalıştım, yavru ispari, istavrit ve yine yavru gelincik harici bir de yengeç geldi. Hepsi suya iade. Velhasıl kelam, eşkina da yok, ispari izmaritgiller de yok.
Şubata kadar da deneme yapmam, gider kayalığımda rakımı içer dönerim. 🙂

Back