Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
Ben de dün akşam başladım, sabah 10'a kadar hedefim olmayan tüm canlılara denk geldim.
İskorpit, gelincik, vatos, kırlangıç, tek tük istavrit, bir sürü yavru hatta yavru ötesi minik ispariler vesaire vesaire..

Geçen sene müsilaj canımızı okur diye endişelenirken tüm hedef balıklarımızı son derece verimli avladık lakin bu sene önce sert geçen kış sonra da tuhaf bir verimsizlik hakim.
Sabretmeye, kovalamaya devam. :)

E

Erden Eren

Misafir
İstavrit kesince ve ben dibe çalışırken senelerdir yan yana avlandığımız bir abimiz yapıştırıverdi. 50 dakikada 2 güzel boy.
Her 2 foto farklı zaman dilimidir. Gözümle görmesem, telefonumla çekmesem inanmazdım. :)
Benim gibi -1 derecede bile kovalayana oturduğu yerden mera soracaklara saygım sonsuz. Vaktiniz yok biliyorum ve hemen cevap vereyim; Küçükyalı tarafı dolgu alanı başlangıcı, başı. ;)

bbb.jpg
bbbb.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah afiyet olsun . Kismetten öte yol yok nasip . Bilgi için tsk ederiz. Lakin Kartal burun civarından varmı istavrit yada dişli spin vs bilgisi olan . Herkese Rastgele .

SM-T500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah afiyet olsun .

E

Erden Eren

Misafir
Yine kısa soluklu bir av idi. Ama bu kez balık kestiğinden kısa soluklu oldu. :)
Zaten benden başka bir tane bile balıkçı yoktu kayalıklarda.

index.jpg

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Bu sabah Maltepe’ye gittim. 3-18 atarlı kamışımla 2 gr kurşun arkasına 7 numara iğne ve 11 veya 12 numara hırsız ile silikon baby worm takıp tek tek istavrit avlıyordum. Önümden büyük kefaller geçiyordu, acaba bu kefaller bu silikona atlarmı atlamazmı diye düşünürken birden kalama hızla boşalmaya başladı. Kalamayı da oldukça yumuşak yapmıştım. O önümden geçen kol gibi kefallerden birisi yemi almış. Misinayı istavrit avlamak için 0.12 yapmıştım. Kefalle epey bir itişip kakıştık. Kıyıya doğru getirdim kepçe olmadığından alamayacağımı bilsemde gene uğraştım. Kıyıya yaklaşınca yanında kendi boyunda başka bir kefalle beraber sağa sola kafa atıyordu bu sırada tekrar uzaklaşmasın diye kalamayı biraz sıktım o esnada su yüzüne doğru kafa attı ve takımı koparıp gitti. Kayalardan aşağıya inmiş kendime bir yer bulmuş hem oturuyordum, hem de at çek yapıyordum. Arkamdan bir foşşş ses geldi tam yanımda bir karaltı geçti bu da ne derken baktım etraf yunus dolmuş. Takımı topladık döndük.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler ! Çok güzel hareketler bunlar . Allah arttırsın .Rastgele

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
LRF ile fujin baby wormlar kefalde çalışıyor. Fakat at çek yapmanız silikonu devamlı çekerek yüzdürmeniz gerek. Bu gün yemleme yaptım kefallerin ortasına şamandıra ile attım hiç vurmadılar. Şamandırayı bırakıp 2-3 gram fırdöndülü kurşunun ucuna 0.20 FK bir kulaç uzunluğunda misina ile yalnız iğne ve baby wormu su altından 1 veya ½ kulaç yüzdürünce iri kefalleri aldım. Yani sıyırtma gibi yapınca oluyor.