Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birşey sormak istiyorum ben yeni sayılırım 3 ay oldu sorf takıldım hep istarvit mezgirt vesaire tutdum şimdi spin aldım takım olarak sahtelerle beraber. genelde üsküdar meydanda takılmayı seviyorum. merak etdiğim spin olarak kız kulesi karşısındaki kayalıkmı harem karşısı meramı daha verimli oluyor yada bütün o kayalık hat verimlimi.

bazen kız kulesi karşısı bazen de harem tarafları daha iyi av veriyor, açık olsa kız kulesi karşısı daha rahat bir mera ama şu an tek seçenek kayalar.

İyi günler anadolu yakasında tuzla-kadikoy arasında lrf ile mırmır tutabileceğim mera önerebilir misiniz şimdiden herkese teşekkür ederim

Tuzla'da ağustos ayı boyunca toplamda 8-9 tane mırmır aldım ben. Bu mercan sahili tarafında, kumluk bölgede. Lrf'ci arkadaşlar da bolca istavrit ve tek tük mırmır aldılar gözümün önünde.

Bir de Bezmi Alem Hastanesi önü var, eski kum iskelesi, Maltepe başlangıcında. Orası da kumluk ama ben orada sürekli yem düşmanı ispari ve lapin çektim. Çok gitmiyorum oraya o yüzden.

1 hafta önce üsküdarda sabahlamıştım balıklar için çektiğim su normalden sıcak gelmişti bana akıntının güçlü olduğu bir yerde bu sıcaklık tuhafıma gitmişti ama pek bilgiye sahip olmadığımdan heralde normaldir dedim. yazıyı okuyunca normal olmadığını anladım.

Merhaba aranıza yeni katıldım... öncelikle selamlar bugün maltepe drogos batık gemi yanındaki iskeleden atış yaptım dip bişey yok merada çıkanlar bugün ispari alındı.... zargana 3 5 parça biri aldı ufak... fix iri kefal vardı keza sığ su olduğundan hep var.... dip denemesi yapıldı .. tavuk ve istarvit atıldı vuruş yok.. akşam ve sabah suyu olarak...

Bügün Atarlar sandalların orada dip atıldı... saat: 5 civrarı bir tane 300 gr kadar iskorpit alındı.. gezer kurşunlu dip oltasına tavuk but eti... 3 saatte 1 adet.. iskorpitttt severiz...

376238058_10223220758602482_5207874176228542690_n.jpg

Tuzla sahil, Uzunlar önü.
Yeşil sarı beyaz çapari.
Şamandıralı, kurşun 35 gram.

Kismette bu başlık altında bu balığı paylaşmak da varmış...
Sezon başladi yerimizde duramiyoruz, neredeyse 1 aydir ara ara bogazi lufer için yokluyoruz, karadeniz hayali kurup uyuyakaliyoruz...Ama henüz sonuç alamadik...
Can sıkıntısından biraz malzeme deneyeyim diye evden çıktım, beklenti sıfır...
Denemeler zaten basladigi gibi sona ermekteyken, yavas yavas akillar yolda corbaciya ugrayayim bari derken.. Lapss diye gelen o vurus, iki saglam kafa darbesi.. Bir tasma atisim var ki evlere şenlik ve sonrasi malum kalama sesleri, cok gevsekmis, balik baya bir aciga sonra da kayaliklara dogru yol aldi, zaten milyonda 1 denk gelecek, hazirliksizliktan elden gidiyordu..sağlam bir mücadele sonrasi taşa yatirmayi basardim.. Ama nasil bir el ayak titremesi anlatamam..Demek ki ara ara levreği de denemek gerekiyormuş,daha iyileri sizlere nasip olsun.. Forum kültürü daim olsun 😉
Balik yaklasik 3.5 kilo ve 70 cm geldi...
Screenshot_20230914-202228_Gallery.jpg

Kismette bu başlık altında bu balığı paylaşmak da varmış...
Sezon başladi yerimizde duramiyoruz, neredeyse 1 aydir ara ara bogazi lufer için yokluyoruz, karadeniz hayali kurup uyuyakaliyoruz...Ama henüz sonuç alamadik...
Can sıkıntısından biraz malzeme deneyeyim diye evden çıktım, beklenti sıfır...
Denemeler zaten basladigi gibi sona ermekteyken, yavas yavas akillar yolda corbaciya ugrayayim bari derken.. Lapss diye gelen o vurus, iki saglam kafa darbesi.. Bir tasma atisim var ki evlere şenlik ve sonrasi malum kalama sesleri, cok gevsekmis, balik baya bir aciga sonra da kayaliklara dogru yol aldi, zaten milyonda 1 denk gelecek, hazirliksizliktan elden gidiyordu..sağlam bir mücadele sonrasi taşa yatirmayi basardim.. Ama nasil bir el ayak titremesi anlatamam..Demek ki ara ara levreği de denemek gerekiyormuş,daha iyileri sizlere nasip olsun.. Forum kültürü daim olsun 😉
Balik yaklasik 3.5 kilo ve 70 cm geldi...
122597 dosyayı görüntüle

Cok iyi. Tebrikler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back