ratandalez
Yeni Üye
hamdi bey siz akşam eşkina avına gitmedinizmi güvenceme geldigimde sizin şimdi burdan ayrıldıgınızı söyledilerdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hamdi Bey kim? Site admini olan Hamdi Bey mi?hamdi bey siz akşam eşkina avına gitmedinizmi güvenceme geldigimde sizin şimdi burdan ayrıldıgınızı söyledilerdi
Ben Kendi mağazamdaydım Hedef Balıktahamdi bey siz akşam eşkina avına gitmedinizmi güvenceme geldigimde sizin şimdi burdan ayrıldıgınızı söyledilerdi
yok be ustam aksine baya kurşun takım gidiyor ama bu avda gitmedi bizde şaşdık bu durumaOrası Üsküdar, burası ve buralar Kadıköy - Tuzla arası sahil hattı.
O açıdan siz boğazda malzeme kaybı olmadan devam edebilirsiniz.![]()
İstavrit çok geliyosa takımı değiştirmenizi öneririm. İki stoper arası 20cm olacak şekilde gezer kurşun. Arkasına 25cm misina bırakıp tek iğne ile dibe yatırararak eşkina deneyebilirsiniz. Sizin kullanmış olduğunuz takım biraz yukarıda kalıyor kurtlarda malum kokulu olduğu için istavritleri çağırıyo| RAPORLAMA |
Cuma gecesinin finalinde çok seri ve çok güzel boylarda gelen mezgitleri cumartesi rakı eşliğinde gömdükten sonra dün yani pazar akşamı Çin Kurdu ile eşkina avına gittim. Ama söz konusu kurt yine eşkina yerine istavritleri topladı. Denizde bu takvim ve bu su sıcaklığında tek tük olan tüm istavritleri toplamış olabilirim.
Çin Kurdu'nu eşkina avında çok başarısız bulduğumu yinelemek isterim.
Ama gecenin geneli tam bir zayiat gecesi olarak kayıtlarıma geçti. İlk başlardaki abartılı poyraz yüzünden 3 biram uçarak döküldü. Sandalyem üzerinde çantam olmasına rağmen az kalsın denize uçuyordu. 5 idi sanırım, 5 takım 5 kurşun 5 şamandıra 5 fosfor denize bırakıldı ve gecenin finalinde ufaklığından bu yana sevip beslediğim kediye su vermek için kap ayarlarken bir başka kedi kovamı devirdi.
Kısacası yediğim soğuk ve maddi kazık bir kenara, elde kalan huzur kısmı oldu sadece.![]()