Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam kartal tarafında @Umut19 ve bendeniz dişli için filetoları suya yatırmak üzere, @OmerAydın ise lrf takımıyla sağ olsun bize yemlik tutmak amacı ile buluştuk. Ömer yemlik istavritler haricinde 3-5 çeşit daha mix balık tutarak bol kalama sesi ile eğlencesini yaptı.

Biz ise yaklaşık 4 saat sudan yeni çıkmış taze istavrit filetoları ile beklememize rağmen vuruş dahi alamadık fakat yıldık mı tabi ki yılmadık. Rahmetli Ferhan Şensoy'un pardon filminde dediği gibi bir gün elbet dönecek bu şans.

Ekli dosyalar

E

Erden Eren

Misafir
Dün erkenden, hava kararmadan mahallemde ava gittim. Eşe dosta selam, sohbet muhabbet faslını erkenden bitirip sadece balığa odaklanmak idi amacım. Lakin bir kadın ile erkeğin 1 tanesi Pitbull toplamda 3 köpeği bir sokak kedisini dakikalarca paramparça edercesine saldırınca tüm neşem kaçtı.
Adamla kadın bankta oturup olan biteni uzun bir süre izlediler. Daha sonra insanlar şişe vesaire atmaya başlayınca kediyi kurtarmak için değil Pitbull'u korumak için bir zahmet kalktılar.
Tabi kedi paramparça olmuştu bile.

Adama "Şu köpekleri bağla, gel teke teke, sana yapacağımı biliyorum ben." diye defalarca söyledim ama maalesef köpeklere güvenerek bana uzaktan laf atmaya devam etti. Hem adama hem de kadına yaklaşmak olanaksız idi. Köpekler serbest olduğundan hırlıyor, havlıyor ve saldıracak gibi hamleler yapıyordu. Neyseki kalabalık çoğaldı, tepki aşırı büyüdü ve polisler olay yerine intikal etti.
Ama sonuçta 2 tane onun bunun çocuğu yüzünden bir sokak kedisi dakikalarca şiddete maruz kalarak hayatını kaybetti maalesef. :(

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün erkenden, hava kararmadan mahallemde ava gittim. Eşe dosta selam, sohbet muhabbet faslını erkenden bitirip sadece balığa odaklanmak idi amacım. Lakin bir kadın ile erkeğin 1 tanesi Pitbull toplamda 3 köpeği bir sokak kedisini dakikalarca paramparça edercesine saldırınca tüm neşem kaçtı.
Adamla kadın bankta oturup olan biteni uzun bir süre izlediler. Daha sonra insanlar şişe vesaire atmaya başlayınca kediyi kurtarmak için değil Pitbull'u korumak için bir zahmet kalktılar.
Tabi kedi paramparça olmuştu bile.

Adama "Şu köpekleri bağla, gel teke teke, sana yapacağımı biliyorum ben." diye defalarca söyledim ama maalesef köpeklere güvenerek bana uzaktan laf atmaya devam etti. Hem adama hem de kadına yaklaşmak olanaksız idi. Köpekler serbest olduğundan hırlıyor, havlıyor ve saldıracak gibi hamleler yapıyordu. Neyseki kalabalık çoğaldı, tepki aşırı büyüdü ve polisler olay yerine intikal etti.
Ama sonuçta 2 tane onun bunun çocuğu yüzünden bir sokak kedisi dakikalarca şiddete maruz kalarak hayatını kaybetti maalesef. :(
Dağarcığımdan ne türlü bir küfür yazayım bir türlü karar veremedim. İnsanlar delirdi iyice.

E

Erden Eren

Misafir
Kedinin cansız halinin fotoğrafını Whatsapp üzerindenb seninle paylaştım. Lakin buraya koymadım, forum kuralları ve insanların ruh halini düşünerek. İşin acı tarafı, polisler gelince o kalabalıkta ben eşyalarımı göremediğimden olta, malzemeler ve scooter'ın yanına geçtim. Çooook sonradan 2 tane genç kız geldi ve herhangi bir cezai işlem uygulanmadığını çünkü karakola gidip, şikayetçi olunması gerektiğini söylediler.
Böyle bir ülke maalesef. Yapanın yanına kar kalıyor. Olan hep güçsüze, mazluma, savunmasıza oluyor.

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
hesapta pitbul yasak yasak olan köpekle gezen adamı şikayet etmeye ne gerek polis gördümü alması lazım. Bu memlekette kanunlarda sorun yok kanun var ama uygulayan yok. Her türlü kanunu yapıyorlar kağıt üstünde kalıyor. Köpeklerin kulak kuyruk kesimi de yasaklandı yıllar önce gene de veterinerler kesiyor. Bu yasak Almanya ya geldikten sonra yaşlılar hariç yeni nesil hiçbir köpeğin kulak kuyruk kesimi yapılmadı. Av köpekleri hariç. Zaten bizde onlardan görüp kanunları çıkarıyoruz onlar uyguluyor biz uygulamıyoruz. Orada bazı ırklar yalnız pitbul değil yasaklı tehlikeli ırklar arasındadır. örneğin alman çobanı, doberman, rotweiller vs bu köpeklere hem daha fazla vergi verilir, hem de ağızlıksız ve tasmasız sokakda gezdirilemez cezası vardır.