E
Erden Eren
Misafir
Bu gecenin güzeli hiç ummadığım Tuzla sahilden gelsin. Kedi saldırısından ötürü fotoğrafı rahat çekemedim ama güzel boy yani.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok iyi boy tebrikler.Bu gecenin güzeli hiç ummadığım Tuzla sahilden gelsin. Kedi saldırısından ötürü fotoğrafı rahat çekemedim ama güzel boy yani.
Ekli dosyayı görüntüle 127083
Eyvallah Bedri. Daha iyisi senin gibi emek sarf edenlere nasip olsun. Selamlar.Çok iyi boy tebrikler.
Dağarcığımdan ne türlü bir küfür yazayım bir türlü karar veremedim. İnsanlar delirdi iyice.Dün erkenden, hava kararmadan mahallemde ava gittim. Eşe dosta selam, sohbet muhabbet faslını erkenden bitirip sadece balığa odaklanmak idi amacım. Lakin bir kadın ile erkeğin 1 tanesi Pitbull toplamda 3 köpeği bir sokak kedisini dakikalarca paramparça edercesine saldırınca tüm neşem kaçtı.
Adamla kadın bankta oturup olan biteni uzun bir süre izlediler. Daha sonra insanlar şişe vesaire atmaya başlayınca kediyi kurtarmak için değil Pitbull'u korumak için bir zahmet kalktılar.
Tabi kedi paramparça olmuştu bile.
Adama "Şu köpekleri bağla, gel teke teke, sana yapacağımı biliyorum ben." diye defalarca söyledim ama maalesef köpeklere güvenerek bana uzaktan laf atmaya devam etti. Hem adama hem de kadına yaklaşmak olanaksız idi. Köpekler serbest olduğundan hırlıyor, havlıyor ve saldıracak gibi hamleler yapıyordu. Neyseki kalabalık çoğaldı, tepki aşırı büyüdü ve polisler olay yerine intikal etti.
Ama sonuçta 2 tane onun bunun çocuğu yüzünden bir sokak kedisi dakikalarca şiddete maruz kalarak hayatını kaybetti maalesef.![]()