Ucuz Spin Kamışlar

(link)

Bu kamışın 2.40 lık versiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz?bende 10 yıl önce aldığım teleskopik kamış vardı pendikte sahilde istavrite vs gidiyordum artık istavriti bırakıyorum dişli almak istiyorum.kesinlikle kurşun arkası yapmayacam direk sahteyi yada kaşığı takıp atacam.acemilik için nasıldır bu kamış?
150 tl bandını aşmak istemiyorum.Dün pendikteki bi oltacıya gittim bana 10–30 tavsiye etti bende bunu buldum 10_40 mı daha iyi olur 10–30 mu?

pendik bölgesinde atacaksın sanırım derinlik yapısı çok fazla değil bnence atar aralığı en uygun fiyat olarakta sizi üzmeyecek olan kamış Okuma G-Force Spin 9' 270 cm 7-35 gr 2 Parça Spin

pendik bölgesinde atacaksın sanırım derinlik yapısı çok fazla değil bnence atar aralığı en uygun fiyat olarakta sizi üzmeyecek olan kamış Okuma G-Force Spin 9' 270 cm 7-35 gr 2 Parça Spin

Evet genel olarak pendik.ara ara kadıköy balonun orası yada moda sahil.
Peki boğazda nasıl olur bu spin kamışlar ile üsküdar tarafında dişli tutulur mu?

Fatih bey kamış stoklarda bulunmuyor.

Back