Üst Düzey Spin Kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xoner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende shimano catana var 2.40 lık fakat kısa bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum boyundan dolayı.
2.70 veya 3m olan kamış araştırıyorum. kafama yatan kamışlardan biri fiyatı uygun gelen cinnetic 8500 explorer sea bass oldu.
kullanan varmı bilmiyorum ama varsa yorum yaparlarsa hepimiz fikir almış oluruz.

bende shimano catana var 2.40 lık fakat kısa bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum boyundan dolayı.
2.70 veya 3m olan kamış araştırıyorum. kafama yatan kamışlardan biri fiyatı uygun gelen cinnetic 8500 explorer sea bass oldu.
kullanan varmı bilmiyorum ama varsa yorum yaparlarsa hepimiz fikir almış oluruz.

Cinnetic markasını istanbulda fazla kullanan yok. İzmirde bir kısım arkadaş var. İnşallah aramızda mevcutturlar ve sana yardımcı olurlar.

erimi güzel rahat orta halli düşünüyorsanız daiwa crossfire serisini öneririm. ben memnunum fiyat olarak ta uygun diyebilirim. bende 270 10 - 40 atarlı var.

Cinnetic markasını istanbulda fazla kullanan yok. İzmirde bir kısım arkadaş var. İnşallah aramızda mevcutturlar ve sana yardımcı olurlar.
ben mersindeyim burada surf casting yapan bir arkadaştan markayı öğrendim ve o şekilde buldum bende. bakalım izmirden arkadaşlar ne söyler merak ediyorum.
erimi güzel rahat orta halli düşünüyorsanız daiwa crossfire serisini öneririm. ben memnunum fiyat olarak ta uygun diyebilirim. bende 270 10 - 40 atarlı var.
o kamışıda araştırayım. bakalım ortalama bir karar verecem. ama bu cinnetic in halkası fuji varmış o beni cezbetti birazda.

son olarak shimano excense deneme şansı buldum bir arkadaşın kamış idi 1 kaç saat atış yaptım bence atış erimi çok iyi çok hafif ve çok güçlü hissi veriyor balık çekemedim ancak yeni bir kamış almayı düşünürsem listeme yazdım açıkcası ancak SHIMANO 15 EXSENCE 900MH 8-35 gr atarı var 2,74 cm ve 140 gram Stella c3000hg ile de çok uyumlu idi. Ben sevdim ancak 600 doları geçiyor mal oluşu o kadar parayı verirsem zenaq answer alırım diye düşünüyorum.

İlgilenen arkadaşlar için fotorafları

Dosyalar

• image.png
    image.png
    182.4 KB · Okunma: 134
  • image.png
    image.png
    146.7 KB · Okunma: 125
  • image.png
    image.png
    184.8 KB · Okunma: 124
  • image.png
    image.png
    176.1 KB · Okunma: 122
  • image.png
    image.png
    163.6 KB · Okunma: 117
  • image.png
    image.png
    290.8 KB · Okunma: 116
  • image.png
    image.png
    263.1 KB · Okunma: 107
  • image.png
    image.png
    155 KB · Okunma: 98
  • image.png
    image.png
    166.4 KB · Okunma: 113
  • image.png
    image.png
    157.6 KB · Okunma: 118
  • image.png
    image.png
    151.1 KB · Okunma: 115
  • image.png
    image.png
    157.4 KB · Okunma: 113
  • image.png
    image.png
    171.7 KB · Okunma: 115
Üst düzey kamış çok takip ettiğim konu idi şimdi gülüyorum geçen av yaptığımız arkadaşın üst düzey kamışı ile uzak atışlarında başarısını görünce aklım gitti acemilikten atış yaptığımı sanıyordum arkadaş o üst düzey kamışla iki kiloluk levreğide çinekop gibi kolay çekmezmi kamış aksiyonuna izleyerek şahit oldum fiyatını sordum ne kadar diye 34 TL dedi öğrendiğim şu iyi sahte iyi makine şimdi 34 TL kamışı sipariş ettim sahtelerim 100-110 TL arası
Kamışın linki adı var mi

Bu zenaq kamışların ne gibi bir özelliği var ki bu kadar pahalı..

Back