Üst Düzey Spin Kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xoner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde Yuki neox var bi bakın okadar üst segment deyil ama işlevi fena

MAJOR CRAFT X-RIDE XRS-962PLG 15-70GR

Hakkında sitedeki arkadaşlarımızın bilgi ve yorumlarına ihtiyacım var. Özellikle ağırlığına birçok sitede ulaşamadım ve benim için önemli bir ayrıntı.
Atar aralığı ihtiyaçlarımın birçoğunu karşılayacak düzeyde.

konuyu takip ediyorum.bende yeni bir spin kamış almayı düşünüyorum.şu an bende shimano speedmaster bx ağır basıyor.bu kamışı kullanan var mı aramızda acaba?

konuyu takip ediyorum.bende yeni bir spin kamış almayı düşünüyorum.şu an bende shimano speedmaster bx ağır basıyor.bu kamışı kullanan var mı aramızda acaba?
hocam o kamış güzel bir kamış fiyatına göre gayet iyidir ben kullandım ancak biraz daha üst düzey kamışlar kullandıktan sonra takoz gibi geliyor. bu aralar yabancı sitelerde yılbaşı indirimleri oluyor çok iyi kamışları çok ucuza düşürebilirsin derim ben

ne kadar atarlı istiyorsun bilmiyorum ama mesala şu kamış gayet iyidir.

(link)

hocam o kamış güzel bir kamış fiyatına göre gayet iyidir ben kullandım ancak biraz daha üst düzey kamışlar kullandıktan sonra takoz gibi geliyor. bu aralar yabancı sitelerde yılbaşı indirimleri oluyor çok iyi kamışları çok ucuza düşürebilirsin derim ben

ne kadar atarlı istiyorsun bilmiyorum ama mesala şu kamış gayet iyidir.

(link)

İlginize teşekkürler 270cm civarı 14-40 dolaylarında atarlı biraz sert bir kamış düşünüyorum.önerebileceğiniz bir kamış var mı?

Back