İyi günlerde kullanın aklımda bu ürün teşekkür ederimEffe Xperia 20-60 ürün bu Adapazarı.Com dan aldım
İyi günlerde kullanın aklımda bu ürün teşekkür ederimEffe Xperia 20-60 ürün bu Adapazarı.Com dan aldım
Tabii araştırmak lazım.
zenaq kulandığı karbon glass karışımı çok iyi ayrıca rg guide system mütiş bir atış erimi sağlıyor. ergonomiside üstüne üstlük mükemmele yakınBu zenaq kamışların ne gibi bir özelliği var ki bu kadar pahalı..
hocam o kamış güzel bir kamış fiyatına göre gayet iyidir ben kullandım ancak biraz daha üst düzey kamışlar kullandıktan sonra takoz gibi geliyor. bu aralar yabancı sitelerde yılbaşı indirimleri oluyor çok iyi kamışları çok ucuza düşürebilirsin derim benkonuyu takip ediyorum.bende yeni bir spin kamış almayı düşünüyorum.şu an bende shimano speedmaster bx ağır basıyor.bu kamışı kullanan var mı aramızda acaba?
hocam o kamış güzel bir kamış fiyatına göre gayet iyidir ben kullandım ancak biraz daha üst düzey kamışlar kullandıktan sonra takoz gibi geliyor. bu aralar yabancı sitelerde yılbaşı indirimleri oluyor çok iyi kamışları çok ucuza düşürebilirsin derim ben
ne kadar atarlı istiyorsun bilmiyorum ama mesala şu kamış gayet iyidir.
(link)