Vedat Abayoğlu Üstad ile Assosu ve balığı yaşamak

Sevgili Emre tebrikler.

Çok isteyince oluyormuş demekki,birde insan önce istemeli,istedikden sonra her şey bir şekilde olabiliyor.

Vedat abim'le av yapma heyecanın satırlarında çok net anlatmışsın,onunda mütevaziliği,ustalığı,üstadlığı bu alçak gönüllü olması özelliğinden geliyor zaten,öyle olmasa ne bu buluşma olurdu,nede aynı teknede av yapma şansın olurdu. 🙂

Kolay üstad olunmuyor demekki. 🙂
Bu vesile ile bendende Vedat ağabeyime selamlarımı iletiver bir zahmet.

Her zaman rast gelsin.

Tebrikler. Vedat ustayla tanışmak ve birlikte avlanmanız ayrı bir güzellik olsa gerek. Darısı başıma inşallah.
Rastgele...

Sevgili Emre tebrikler.

Çok isteyince oluyormuş demekki,birde insan önce istemeli,istedikden sonra her şey bir şekilde olabiliyor.

Vedat abim'le av yapma heyecanın satırlarında çok net anlatmışsın,onunda mütevaziliği,ustalığı,üstadlığı bu alçak gönüllü olması özelliğinden geliyor zaten,öyle olmasa ne bu buluşma olurdu,nede aynı teknede av yapma şansın olurdu. 🙂

Kolay üstad olunmuyor demekki. 🙂
Bu vesile ile bendende Vedat ağabeyime selamlarımı iletiver bir zahmet.

Her zaman rast gelsin.

Teşekkürler
İnsanlar başardıklarıyla ve tecrübeleriyle iyi yerlere gelebiliyor bence önemli olan o tecrübeyi ve edinilen bilgiyi gerçekten kişiliğine dürüstlüğüne inandığınız kişilere doğru şekilde aktarma isteğinizin olması, karşınızdakinin bilgi açlığını doyurma hislerini hissettiğiniz zaman yani Üstad gibi hissedip yaşadığınız zaman sizinde belirttiğiniz gibi üstad denebiliyor kişilere ama yazdığım gibi karşınızdaki kişinin ,sadece balık tutmak ile ilgili değil bu yazdıklarım,iş ve eğitim hayatı kısaca yaşamın kendisi için bir şeyleri amaçlayıp istemesi ve benim çoğu zaman başarıp bulduğum gibi doğru kişilerden doğru bilgileri alması.....

Bu tadın tarifi yok ama sen iyi anlatmışsın emre abi tebrik ederim güzel bir av ve tatil olmuş o kitabı bende okudum ama torpil yapmıyo hayat bize bazen 😉 Yanılmıyorsam aykut oğut'un kitabıydı ama yinede moral veriyor insana 🙂

Bu tadın tarifi yok ama sen iyi anlatmışsın emre abi tebrik ederim güzel bir av ve tatil olmuş o kitabı bende okudum ama torpil yapmıyo hayat bize bazen 😉 Yanılmıyorsam aykut oğut'un kitabıydı ama yinede moral veriyor insana 🙂

Keyfi çok güzeldi evet kitap Aykut Oğut un kitabı.Kitap moral olarak insanı gerçekten toparlıyor ve tüm dikkatini vererek okunduğunda ufak da olsa insanın hayatında bazı değişiklikler yapmasına sebep oluyor şahsen bende son 2 aydır yani kitaptan sonra gerçekten değişimler oldu ama sabır her işin başıdır bence isteyip sabretmek lazım sevgiler...

Tebrikler Emre
Vedat Abiyle güzel bir av günü yaşamış ve de güzel balıklar yakalayabilmişsin.
İlklerin nasıl bir şey olduğunu hepimiz biliriz.
Umarım bundan sonra da "Evren" sana istediklerini fazlasıyla verir.
Her zaman rastgelsin

Back