Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

vurguncapari hakkında

Adı
Suat Y.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu kadar yorum üzerine, bende siteye üye oldum ve ufakta bir alışveriş yaptım. kısa bir süre sonra Mahmut bey aradı ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. 36 yaşındayım, işine bu kadar önem veren bir esnaf görmeyeli çok olmuştur. teşekkürler Mahmut Usta...:)

Mustafa Eşol

Yeni Üye
Adı
MUSTAFA EŞOL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben Vurgun Çapariyi kullanıyordum ama sizlerin anlatımıyla çok daha büyük saygı duydum, foruma yeni katıldım, iyi ki katılmışım diyorum.. anladımki çok şey öğrenip çok iyi insanlar tanıyacağım.

emreersoz

Aktif Üye
Adı
Emre Ersöz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de siteye dün üye oldum ve aynen anlatıldığı gibi Mahmut usta bizzat arayıp hoşgeldin deyip halimi hatrımı sordu..alış veriş olur veya olmaz her ihtiyacımda danışabileceğimi elinden geldiğince yardımcı olabileceğini söyledi..internet üzerinden hatırı sayılır av malzeme alışverişi yapıyorum böyle bir yaklaşım uzun zamandır görmediğim birşey.tekrar teşekkürler vurgun çapari

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ve bugün hayetlet çapari elime geçti yıllar sonra istavrite tekneden bakacağım.
Bereketli avlar dilerim Eşref Bey. Eminim hayalet çaparide vurgun çapari isminin hakkını verecektir.

fthklc

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Vurgun çapariye üye olup site üzerinden bir soru sormuştum. Beni de telefonla arayarak bilgi verdiler. Yarım saat kadar hoş bir sohbetimiz olmuştu. Kendilerine teşekkür ediyorum.

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende takipteyim uzun zamandır burayı fakat bir sürü çapari var avci serisi çılgın hayalet fırtına serisi hırçın hayalet vs vs aslında bilgili olan birisi hangisi nedir ne işe yarar bilgilendirse yani bogaz için hangisi idealdir kullananlar nerelerde hangilerini kullanıyorlar memnuniyetleri ne düzeyde vs gibi teşekkürler herkese

Son düzenleme:

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende takipteyim uzun zamandır burayı fakat bir sürü çapari var avci serisi çılgın hayalet fırtına serisi hırçın hayalet vs vs aslında bilgili olan birisi hangisi nedir ne işe yarar bilgilendirse yani bogaz için hangisi idealdir kullananlar nerelerde hangilerini kullanıyorlar memnuniyetleri ne düzeyde vs gibi teşekkürler herkese
İlgili site olan Vurgun çapari sayfasına, kullanım alanınız ve stilinizi belirterek ne tür bir seri kullanmanız gerektiği yönünde sorarsanız, çok detaylı bilgi ile size döneceklerdir.