Wily Bosphorus 420 Cm Kamış - Kurşun Arkası Için ??

SKARPİ66

Daimi Üye
Tepki
4,314
Ödül
113
Herkese rast gelsin.
Bir arkadaşımızın almayı düşündüğü bu kamış ile ilgili bilgisi olan veya kullanan varmı.

(link)

kamış ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

( boğazda 140 ve üstü kurşun arkası için düşünüyoruz )

Herkese rast gelsin.
Bir arkadaşımızın almayı düşündüğü bu kamış ile ilgili bilgisi olan veya kullanan varmı.

(link)

kamış ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

( boğazda 140 ve üstü kurşun arkası için düşünüyoruz )

Kudos bosphorus ve wily bosphorus çok benziyor birbirine
👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Benim kafam karıştı 🙁
Yalnız kudos daha ağır

Kudos-Bosphorus-420cm-250gr-3P-Surf-Kami-2cbb.jpg

wily-bosphorus-420-cm-parcali-surf-kamis-250-g-aksiyon-fuji-porselen-4868-surf-kamlar-wily-8810-48-O.jpg

abi çok hafif çok güzel bir kamış üsküdara yolun düşerse beklerim mutlaka haftasonu pazar günü özellikle ful seafarideyim.

evet kamış kudosa renk olarak ve tip olarak çok benziyor. boğazda kurşun arkası için düşündüğümüzden karar veremedik.

Hayırlısı olsun
Gönlünüze göre olur inşallah

Ben de kudosun IM serisini kaçırmışım 440 gram cidden güzel ağırlıkmış.
Ama aklımdaki kamıştı Mithchell almış oldum denk getirip 😉

Kudos IM7 3 parça kamışı bir araştırın gidin inceleyin derim hatta isterseniz yardımcı da olurum.

kudos ım7 üç parça gayet hafif bir kamış olarak gözüküyor. fiyat olarakta araştırdığımız WILLY kamışa göre daha hesaplı.
sizin kullandığınız ım7 ile kaç gram çalışıyorsunuz. kurşun arkası veya yemlide nasıl.

abi çok hafif çok güzel bir kamış üsküdara yolun düşerse beklerim mutlaka haftasonu pazar günü özellikle ful seafarideyim.

ım7 kamışı salina 3 parça kamış ile kıyaslama şansınız varmı. veya ım7 kamışı okuma trio rex 3 parça ile kıyaslıyabilirmisiniz. atış ve erim olarak.

Back