SKARPİ66
Daimi Üye
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim
ım7 3 parça, ım9 teleskopik. ım7 kurşun arkası için ve erim mesafesi bakımından daha iyi diye biliyorum.IM7 parçalımı yoksa IM9 telesurfmü. Hangisi olur tavsiyeniz. Yine atış erim hafiflik hissiyat dayanıklılık olarak
Benim ürün geldi
Yarın denemeden sonra kullanım için bilgi veririm
Görüntüsü hafifligi inceliği hoşuma gitti
🙂
84164 dosyayı görüntüle 84165 dosyayı görüntüle 84166 dosyayı görüntüle 84167 dosyayı görüntüle 84168 dosyayı görüntüle
ım7 3 parça, ım9 teleskopik. ım7 kurşun arkası için ve erim mesafesi bakımından daha iyi diye biliyorum.
Hoşuma giden bir başka yönü ise sap kısmının biraz daha uzun olması
Kurşun arkasında koltuk altında çok daha rahat olacağını düşünüyorum 😉
ön izlenimlerim bunlar
Rastgelsin
İnşallah geçer not alırda hem ucuz hem yakışıklı hemde kullanışlı bi kamışımız daha olur 🙂 bende hep bakınıp geçiyodum bu kamışa 🙂Benim ürün geldi
🙂
84164 dosyayı görüntüle 84165 dosyayı görüntüle 84166 dosyayı görüntüle 84167 dosyayı görüntüle 84168 dosyayı görüntüle
Herkese rast gelsin.
Bir arkadaşımızın almayı düşündüğü bu kamış ile ilgili bilgisi olan veya kullanan varmı.
(link)
kamış ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
( boğazda 140 ve üstü kurşun arkası için düşünüyoruz )
abi dün 450 olanı geldi ben de mağazadaydım 420 olanını bir arkadaşım almıştı harika bir kamış. çok memnun. 420 olanı yok çoğu yerdeKarışrtırırken aşağıdaki kamış ta gözüme çarptı 😉
incelenecekler arasına alırsınız gibime geliyor
4,20 si 475 gram ve 100-225 😉
(link)
Benim ürün geldi
🙂